|
|
Odin ~
Sex On The Beach

kedidir kedi..
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 15, 2007, 09:34:03 ÖS » |
|
Konu SabitlenmiÅŸtir. 
|
|
|
|
|
|
can u a prayer for me ? but.. maybe.. god is lie ? if you tell me something , don't say it in regret.. maybe.. maybe.. i can fall in love.. for u..
|
|
|
4ever_ÅŸeboo
Editör

|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 20, 2007, 06:38:37 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
dumMMAnNnqoLiq.!
|
|
|
|
cortadam
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 26, 2007, 01:17:19 ÖS » |
|
Galiba aramızda pek müzisyen yok... 
|
|
|
|
|
|
Sen gel kederlenme be düşmez kalkmaz bir ALLAH Engelleri yen gelde kendi derdine yanma!!!
|
|
|
4ever_ÅŸeboo
Editör

|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 27, 2007, 05:01:46 ÖS » |
|
eet ya.. pff 
|
|
|
|
|
|
dumMMAnNnqoLiq.!
|
|
|
OtEp
Bizden Biri

NuMbEr oNe oTePpPpPpP.......hEaVy mEtAl !!!!!1
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 09, 2007, 07:57:01 ÖS » |
|
ben müzisyenım elektro gıtar calıorum rırım de atarım solo da calarım.. 
|
|
|
|
|
|
HeAvY MeTaL BiR YaŞaM BiÇiMiDiR.....OOOOoOo yEaHhHh HeAvcY MeTaLlLlL ÇıLdIrMaK ÜzErEyİm..... ElEkTrOmu GeRi aLdImMmMmnMmM
|
|
|
SetH
Editör

|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 17, 2007, 08:56:55 ÖS » |
|
ben yeni gitara başladım 1 ay oldu 3 parça çalıom 2sini tam çalıom birine sesimi oturtamıom  bana baresiz çalınan şarkı akorları lazım biz nota okumadan deil ritimden başladık  şimdi eğer baresiz güzel şarkı bulamassam gülpembe çalcam ben buna katlanamam  şarkıyı sewiodum ama sıkılırım onu çalarken ben 
|
|
|
|
|
|
nightwish - bye bye beautiful emre aydın - belki bir gün özlersin pinhani - çok da umrumda şebnem ferah - bu aşk fazla sana nasılım 

|
|
|
OtEp
Bizden Biri

|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 17, 2007, 09:27:05 ÖS » |
|
krdes warsa otep grubunun akor ve tabları ltfen...
|
|
|
|
|
|
HeAvY MeTaL BiR YaŞaM BiÇiMiDiR.....OOOOoOo yEaHhHh HeAvcY MeTaLlLlL ÇıLdIrMaK ÜzErEyİm..... ElEkTrOmu GeRi aLdImMmMmnMmM
|
|
|
4ever_ÅŸeboo
Editör

|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 18, 2007, 02:42:43 ÖS » |
|
krdes warsa otep grubunun akor ve tabları ltfen...
tamam kardesim buLursam payLAsıcam
|
|
|
|
|
|
dumMMAnNnqoLiq.!
|
|
|
|
b3tüL
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 18, 2007, 02:48:21 ÖS » |
|
pentagram ama akor basamıyorum, ben direk notaları alayım lütfen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OtEp
Bizden Biri

|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 18, 2007, 04:28:43 ÖS » |
|
-------pentagram (sonsuzluk) Bu tabı bulduğum notaları tab a çevirerek yaptım. Aşağıda parçanın küçük soloları ve arkalarında çalınan akorlar var. Siz de içinizden bişiler katarsanız 2 gitarla gerçekten hoş oluyor. Timing i size bırakıyorum.
Em D Em -0-----0----------------------------------------------------------------- ----0-----------3-------------------------3-----------3------------------ ------------2-------2----------0---2---2-----2---------------0----------- -----------------------------3--------------------3------3-----3-2-0--2-- ------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------
Em - devam
--------------------- --------------------- --------------------- ----0--2-----0-2---0- -4--------3---------- ---------------------
C D Em ----------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------- ------------0--0---------------------------2-2------------- --2--2-2----------0------0--0---0---2-2-0------2--2-0-0-2-- ---------3--------------------3---------------------------- ----------------------------------------------------------- Em Em
Sanırsın Dağlarda yol olmaz
Em Em
Uzanırsın Kalbinde güç kalmaz
Am Am Em
Uzanırsın... ooooo Yarın olmaz
-Aynı akor düzeni devam ediyor-
G D Em
Sözlerim gerçektir Yüreğim kardeştir her zaman
G D Em
Umudum sonsuzdur uğraşım bitmez hiç bir zaman
C D Em
Geliyor geçiyor hayat dönüyor durmuyor dünya
C D Em
Geliyor geçiyor zaman dönüyor durmuyor dünya
----------------------------------------------------- ----------------------Pentagram---------------------- ----------------------------- ----------------------Pentagram---------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------UZUN İNCE BİR YOLDAYIM--------------------- Em D Em D-Em Uzun ince bir yoldayım Em D Em D-Em Gidiyorum gündüz gece D Em Am Bilmiyorum ne haldeyim, gidiyorum gündüz gece Em D Em Gündüz gece, gündüz gece vay Em D Em D-Em Dünyaya geldiğim anda Em D Em D-Em Yürüdüm hayli zamanda D Em Am İki kapılı bir handa, yürüyorum gündüz gece Em D Em Gündüz gece, gündüz gece vay Giriş ----------------------------------- ----------------------------------- ----------------------------------- ------------6-5h6------------------ --5h6-8-8-8-------8---7--X--9--X--5 ----------------------5--X--7--X--3 --------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------2--------------- -----4h5-7-5-7---7-5-7------4h5-7-5---5-4-5---------2-4-5---2---2----2----- --0-----------------------0-----------------------0-----------------5------ -------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- --2----------------------2----------------------2-2----------- --0---0-2-3-5-0-6-6-6-6--0---0-2-3-5-0--6-6-6-6-0-0----------- Her cümlenin sonunda: ----------------------------------------- --12-10-12-8-10---8p7-5--8-7--3-5-------- ----------------------------------------- ----------------------------------------- ----------------------------------------- ----------------------------------------- Chorus ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- --7-7-7---6-6-6---4-4-4--2-2-2---------------------------- --5-5-5---4-4-4---2-2-2--0-0-0--5-5-5---4-4-4---2-2-2-2--- --------------------------------3-3-3---2-2-2---0-0-0-0--- Solo by Demir Demirkan |-------------------------------------------------------------------------- |-7-8-8&10~~--8p7p5-8-7~-3-3&5~~~----12-10-12-8-10~~-8p7p5-8-7-3--3&5~~~--- |-------------------------------------------------------------------------- |-------------------------------------------------------------------------- |-------------------------------------------------------------------------- |-------------------------------------------------------------------------- guitar 2 just goes crazy, this part of the solo has a jazzy feeling! guitar 1 ---------7--------10-8-7---------|---------------10-8-7------------------| --8~-7-8---10-8-7--------10-8-7--|----------8h10--------10-8-7-5-3-2-3---| ---------------------------------|------7h9------------------------------| ---------------------------------|--7h9----------------------------------| ---------------------------------|---------------------------------------| ---------------------------------|---------------------------------------| |------12-8----10-7---8-5----------------------------------10~~~---| |--10-------10------8-----7-10-8-5-0-3h5-0-5h7-0-7h8-0-7-8---------| |------------------------------------------------------------------| |------------------------------------------------------------------| |------------------------------------------------------------------| |------------------------------------------------------------------|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4ever_ÅŸeboo
Editör

|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 18, 2007, 08:31:59 ÖS » |
|
Pentagram - Anatolia
e --------------------------------------------------------------------------- B --------------------------------------------------------------------------- G --------------------------------------------------------------------------- D --------------------------------------------------------------------------- A ---2-1-2------------2-1---1-2-4------2-1-2--------------------------------- E -0---------3-2----0-----3----------0------- -- 3-2----0-3-2-0-2-3-0--------
e --------------------------------------------------------------------------- B --------------------------------------------------------------------------- G --------------------------------------------------------------------------- D --------------------------------------------------------------------------- A ---2-1-2----------2-1---1-2-4------2-1-2----------------------------------- E -0--------3-2----0-----3---------0----------3-2----0-3-2-0-2-3-0-----------
e --------------------------------------------------------------------------- B --------------------------------------------------------------------------- G --------------------------------------------------------------------------- D --------------------------------------------------------------------------- A ---2-1-2----------2-1---1-2-4------2-1-2--------------1-2-4-2^4^2-1-2-4---- E -0--------3-2----0-----3----------0--------3-2--0-2-3---------------------- e ----------------------------------------------------------------------------- B ----------------------------------------------------------------------------- G ----------------------------------------------------------------------------- D ----------------------------------------------------------------------------- A ---2-1-2----------2-1---1-2-4------2-1-2--------------1-2-4-2^4^2-1---------- E -0-------3-2----0-----3----------0---------3-2--0-2-3--------------------3-2-
e -------------------------------------------------- B -------------------------------------------------- G -------------------------------------------------- D -----------------------------------------1-2------ A -----------------------1-2--------------------2-3- E -0-2-3-2-5-0-2-3-----------0-2-3-2-5-0------------
e ----------------------------------------------------- B ----------------------------------------------------- G ----------------------------------------------------- D -------------------------------------------------1-2- A ----------------------1-2-----------------2-3-------- E -0-2-3-2-5-0-2-3---------0-2-3-2-5-0-----------------
e --------------------------------------------------------------------------- B --------------------------------------------------------------------------- G --------------------------------------------------------------------------- D --2--2-1-2--------2--2-1-2--------2--2-1-2--------2--2-1-2----------------- A ---0--------3------0---------------0--------3------0----------------------- E ---------------------------------------------------------------------------
e --------------------------------------------------------------------------- B --------------------------------------------------------------------------- G --------------------------------------------------------------------------- D --2--2-1-2--------2--2-1-2--------2--2-1-2--------2--5-4-5----------------- A ---0--------3------0---------------0--------3------0----------------------- E ---------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
|
|
dumMMAnNnqoLiq.!
|
|
|
|
b3tüL
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 19, 2007, 08:09:55 ÖÖ » |
|
Bu tabı bulduğum notaları tab a çevirerek yaptım.
Hiç uğraşmasaydın direk notaları versende olurdu Çalışayım bakayım çalabilcekmiyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OtEp
Bizden Biri

|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 19, 2007, 11:02:09 ÖÖ » |
|
calarsın kardesim yaws fazla zor bişe deılki.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4ever_ÅŸeboo
Editör

|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 20, 2007, 01:15:43 ÖS » |
|
arkadasLar tablar konusunda '' Guitar Pro '' programını öneririm..isinize yarar..ama nette demo sürümleri var..bende tam sürümü var ama siteye koymak istemiorm cünkü dowland yasak..!!
bu yüzden msnden yollayabilirim tabi isterseniz sizde.. x)
|
|
|
|
|
|
dumMMAnNnqoLiq.!
|
|
|
|