OtEp
Bizden Biri

NuMbEr oNe oTePpPpPpP.......hEaVy mEtAl !!!!!1
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 20, 2007, 02:50:32 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
HeAvY MeTaL BiR YaŞaM BiÇiMiDiR.....OOOOoOo yEaHhHh HeAvcY MeTaLlLlL ÇıLdIrMaK ÜzErEyİm..... ElEkTrOmu GeRi aLdImMmMmnMmM
|
|
|
4ever_ÅŸeboo
Editör

|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 20, 2007, 06:15:38 ÖS » |
|
forumLarda dowLAnd türü payLasımLAr yasaktır x)
|
|
|
|
|
|
dumMMAnNnqoLiq.!
|
|
|
OtEp
Bizden Biri

|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 20, 2007, 06:26:33 ÖS » |
|
yanı normal bir bölum olursa o mesele ayrı yanı program bölumu olursa download serbest dımı??? 
|
|
|
|
|
|
HeAvY MeTaL BiR YaŞaM BiÇiMiDiR.....OOOOoOo yEaHhHh HeAvcY MeTaLlLlL ÇıLdIrMaK ÜzErEyİm..... ElEkTrOmu GeRi aLdImMmMmnMmM
|
|
|
4ever_ÅŸeboo
Editör

|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 21, 2007, 11:37:33 ÖÖ » |
|
yanı normal bir bölum olursa o mesele ayrı yanı program bölumu olursa download serbest dımı???  eed o zmn oLur güzel kardesim
|
|
|
|
|
|
dumMMAnNnqoLiq.!
|
|
|
OtEp
Bizden Biri

|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 21, 2007, 12:49:12 ÖS » |
|
;)e açalım osaman !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SlipKnoT
Forumcu Rocker

Corey Taylor
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 23, 2007, 04:11:12 ÖS » |
|
arkadasLar tablar konusunda '' Guitar Pro '' programını öneririm..isinize yarar..ama nette demo sürümleri var..bende tam sürümü var ama siteye koymak istemiorm cünkü dowland yasak..!!
bu yüzden msnden yollayabilirim tabi isterseniz sizde.. x)
gençlik iletişim kur benle ok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4ever_ÅŸeboo
Editör

|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 30, 2007, 10:14:58 ÖÖ » |
|
arkadaslar bana misket tabı lazım...bilen varsa lütfen paylassın x)
|
|
|
|
|
|
dumMMAnNnqoLiq.!
|
|
|
SetH
Editör

|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 30, 2007, 04:25:23 ÖS » |
|
sil baştan akorları bide sonsuzluğun ritmi 1,5 aydır gitar çalıorum bare basmaya bşladım  nasıl ilerlemiş miyim
|
|
|
|
|
|
nightwish - bye bye beautiful emre aydın - belki bir gün özlersin pinhani - çok da umrumda şebnem ferah - bu aşk fazla sana nasılım 

|
|
|
OtEp
Bizden Biri

|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 30, 2007, 05:23:39 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adal_han
Yeni Rocker

hissettiÄŸim herÅŸey bana aittir
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 12, 2008, 02:04:48 ÖÖ » |
|
benim gitarım henüz yok ama kuzenimden alıp çalışmak istiyorum. acaba varsa mavi sakal dan iki yol un notalarını verebilir misiniz?
|
|
|
|
|
|
zarar vermekten kaçının ama size zararı olanı asla affetmeyin!

|
|
|
DirHem
Editör

|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 12, 2008, 09:53:51 ÖÖ » |
|
İki Yol Mavi Sakal
--0---------------------- --2---------------------- --2--------2------------- ------3------3---3----3-- ------0-------------0---- ------0--------0--------- E G A D Em-D Em-D Em G D C Neden soruyorsun,nereye gideyim Em G D C İki yol var demiştim hangisini seçeyim Em G D C Korkma bebeğim,hepsinin sonu aynı Em G D C Çok yukarlarda biriymiş,bunları yaptı Em G D C Neden soruyorsun,nereye gidiyorum Em G D C İki yol var demiştim,birinden gidiyorum Em G Gözyaşları bebeğim D C Hepsinin sonu aynı Em G D C Birinin eksiği,birinin fazlası Em G D C Birdenbire boşalan yolların ortasındayım Em G D C Hedefler hep,çok çok kolay olmuştu (Baslarla) E G A D Nereye nereye nereye gideyim Em G Korkma bebeğim D C Hepsinin sonu aynı Em G D C Çok yukarlarda biriymiş,beni aldı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seboİst
Forumcu Rocker

GitAr^cı
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 12, 2008, 08:39:42 ÖS » |
|
Sil BaÅŸtan - Åžebnem Ferah
Em B7 Gucun var mi sevgilim, Am Em Derin sularda inci tanesi aramaya Em B7 Cesaretin kaldiysa Am Em Hala benle asktan konusmaya Em B7 Soyle canim sevgilim Am Em Hayat bize oyun oynuyor olabilirmi Em B7 Yorgun gibi bir halin var Am Em Duylarin Karisik olabilirmi
Em B7 Sil bastan baslamak gerek bazen ) Em B7 Hayati sifirlamak ) Am Em 2 defa Sil bastan sevmek gerek bazen ) B7 Em Herseyi Unutmak )
Em B7 Sanki bugun son gunmus gibi Am Em Dolu dolu yasamak istiyorum ben Em B7 Her ne cikarsa yoluma Am Em Selam verip yurumek istiyorum ben
Em B7 Sil bastan baslamak gerek bazen ) Em B7 Hayati sifirlamak ) Am Em 2 defa Sil bastan sevmek gerek bazen ) B7 Em Herseyi Unutmak )
|
|
|
|
|
|
buraya ne yazılıyoo =P
|
|
|
anatina
Forumcu Rocker

no+ homan no+ religion
|
 |
« Yanıtla #27 : Aralık 11, 2008, 11:53:20 ÖÖ » |
|
bu kadr mı müzisyenmz war..soracaınz warsa sorn....
|
|
|
|
|
|
...../..l~ .....\_l~ ......l_l metal hayatsa ......l_l gitarist tanrı..... ......l_l ......l_l ......l_l ......l_l ./l...l_l .\ \_l_l_/ l ..\...llll.../ ../...llll...\ ./....llll,.o.\ .l....TT..o.l ..\______/ umUt dOuRmAk iÇiN HaYaTLa SewiŞTiM.(  ;(    [URL=http://g.imageshack.us/
|
|
|
|
eegemenbk
|
 |
« Yanıtla #28 : Aralık 13, 2008, 10:13:23 ÖS » |
|
Beyler benim grubumda var Grup Time diye hem bass gitar çalıyorum em de elektro gitar Guns and Roses'ın Don't Cry adlı parçayı çok iyi çalıyorum ama solu kısımları bizim grup bulamadı.Hatta bir tane albümümüz bile var adı Uçamayan Kuşlar.
|
|
|
|
|
|
En büyük Guns and Roses Anti Emo Anti Megadeth Metallica Rulaz Slash and Axel en büyük.
|
|
|
|