JeheNneM MeLeqhı
Forumcu Rocker

ZeBaNi =)
|
 |
: Ağustos 25, 2008, 11:40:50 ÖS |
|
aLTTaqı uYe NaBan eıMıSın =)
|
|
|
|
|
|
KoLay DeqiL RoL Yapsamda ßazén ßéni Hiçbi$éy GüLdürmüyor.. Sorun DéqiL Çünkü Artık Zatén ßéni Hiçbi Dért ÖLdürmüyor.
.....Git..!! ..Bakma Arkana Evet Git..!! ..ßi Daha ßakma ßana
ELLérimi TutamayaCak Kadar YaSak.. GözLerine ßirdaha ßakamayacak Kadar HaramSın ßana ..!
A$k GerÇekten Warmı ?
...Yiné Séni Dü$ünüyor ßu GüLén GözLérim... ..Unutmadı HaLa Séni..
|
|
|
|
RoCK_KoLiK
|
 |
Yanıtla #1 : Ağustos 25, 2008, 11:49:26 ÖS |
|
iim tşk... sn? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
£c£
Forumcu Rocker

() ~SapkıN~ ()
|
 |
Yanıtla #2 : Ağustos 26, 2008, 03:39:55 ÖS |
|
ben de iiyim hee bu arada yeni manitanla aran nası unuttunmu ötekini?
|
|
|
|
|
|
ßeni ÇekemeYen ' anteN ' taktırsın xD
|
|
|
|
|
£c£
Forumcu Rocker

() ~SapkıN~ ()
|
 |
Yanıtla #4 : Ağustos 26, 2008, 03:58:14 ÖS |
|
süper süper maşşallaaah  arada sinirlendiriyo ama kafaya odunu yiyince susuyo  ee nerelerdesin bakalım?
|
|
|
|
|
|
ßeni ÇekemeYen ' anteN ' taktırsın xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaLeidescope_ProToTypes
|
 |
Yanıtla #8 : Ağustos 27, 2008, 09:07:02 ÖS |
|
oh çoh şükür yarabbi bu gün sevgim Tavan yapTI duyguLArım yogun  hey aLTTaki üye..! sesim geLiyormuuu?? :Pp~
|
|
|
|
|
|
***gürLTü ruhun gıdasıdır.ana karnındaki kaLp atışı,tabuta aTıLan Toprak sesLeri hepsi aynı... yaşarken farkLı 1 riTm TuTTurmk Lazım !!! --->sorry ı can'T be perfecT ***be hey anLa..!derdim bu son çığLığımda.yorgun bu Toprak öLüm çok yakındaaa... karanLık ,bir ışıkLa dehşet verir asLında.çünkü yaLnız kaLamazsın göLgen vardır yanında..! anmfiyle öldürmelisin içten haykırmalısın bazen. bıraksana yaşamı...!
|
|
|
|
нєℓℓ | ℓσя∂_ѕєутαη
|
 |
Yanıtla #9 : Ağustos 27, 2008, 09:12:28 ÖS |
|
yooo  Benim DuyDuGum Tek Ses SAfiYe SoYmanın SEsi  En cok SeVdigin Kisi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaLeidescope_ProToTypes
|
 |
Yanıtla #10 : Ağustos 27, 2008, 09:30:42 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
***gürLTü ruhun gıdasıdır.ana karnındaki kaLp atışı,tabuta aTıLan Toprak sesLeri hepsi aynı... yaşarken farkLı 1 riTm TuTTurmk Lazım !!! --->sorry ı can'T be perfecT ***be hey anLa..!derdim bu son çığLığımda.yorgun bu Toprak öLüm çok yakındaaa... karanLık ,bir ışıkLa dehşet verir asLında.çünkü yaLnız kaLamazsın göLgen vardır yanında..! anmfiyle öldürmelisin içten haykırmalısın bazen. bıraksana yaşamı...!
|
|
|
|
нєℓℓ | ℓσя∂_ѕєутαη
|
 |
Yanıtla #11 : Ağustos 27, 2008, 09:47:11 ÖS |
|
Tabi SafiYe SoYman Damar kAfan ii BiRAz AkLıma Ne Gelİrse Onu Yasıom  :D Bilmem Sorcak Bisiler Bulamadım  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaLeidescope_ProToTypes
|
 |
Yanıtla #12 : Ağustos 28, 2008, 12:47:05 ÖÖ |
|
Tabi SafiYe SoYman Damar kAfan ii BiRAz AkLıma Ne Gelİrse Onu Yasıom  :D Bilmem Sorcak Bisiler Bulamadım  :D o zaman passaparoLa sıra bende ben soruyorum hey evLaT yaş kaç bakiyim küçüükk sana sesLEniyorum heeeeyy ..! :P:P:P:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeheNneM MeLeqhı
Forumcu Rocker

ZeBaNi =)
|
 |
Yanıtla #13 : Ağustos 29, 2008, 10:36:01 ÖS |
|
qoRMuonmu YaSıYo Ya KuCuqum IsTe Ne Faa =) SoRu BuLaMaDm.. aLTTaqı uYe SoRu BuLuRMuSun Phana SoNRaDa CeVaBLa Bı ZahMeT =) Hihi SoRuDa BuLMuSh oLDhumque x)
|
|
|
|
|
|
KoLay DeqiL RoL Yapsamda ßazén ßéni Hiçbi$éy GüLdürmüyor.. Sorun DéqiL Çünkü Artık Zatén ßéni Hiçbi Dért ÖLdürmüyor.
.....Git..!! ..Bakma Arkana Evet Git..!! ..ßi Daha ßakma ßana
ELLérimi TutamayaCak Kadar YaSak.. GözLerine ßirdaha ßakamayacak Kadar HaramSın ßana ..!
A$k GerÇekten Warmı ?
...Yiné Séni Dü$ünüyor ßu GüLén GözLérim... ..Unutmadı HaLa Séni..
|
|
|
|