anatolia
Vi-Rocker

..:::oNLy RoCk:::..
|
 |
« : Kasım 21, 2007, 06:32:28 ÖS » |
|
Ahh
Eb E Eb Bak yine burdayım E G#m C#m Eb Sana nazır is kokan göğsümle yanındayım Eb E Eb Bak karşındayım E G#m C#m Eb Bu dudaktan son defa öptüm farkındayım
Eb E Eb E F# Ahh bu tenin altında açılmış yaralarla E Giden bir can aslında Eb E Eb E F# Ahh yine son kurşunla vurulmuş kanatlarla E Düşen bir can aslında
Eb E Eb Bir dala uzandım E G#m C#m Eb İstemeye utandım yine de benimsin sandım Eb E Eb Şaraplar yetmez sabahlar olmaz G#m C#m E Eb Ahım tenimdir yanına kalmaz
Eb E Eb E F# Ahh bu tenin altında açılmış yaralarla E Giden bir can aslında Eb E Eb E F# Ahh yine son kurşunla vurulmuş kanatlarla E Düşen bir can aslında
________________________ _______________________
Ben KalendermeÅŸrebim
A Ben kalendermeşrebim güzel çirkin aramam )
A E A ) 2 kere Gönlüme bir eğlence isterim olsun )
Bm A Bm A Bm E A Saçları samur, gözleri mahmur, biraz da şirin olsun
A A E A Kaşı gözü kara olursa olsun, yanağında bir beni mutlaka Olsun
Bm A Bm A Bm E A Endamı şanlı, sohbeti tatlı, biraz da şahin olsun
A A E A Yan bakışı yaksın, cilvesi yıksın, olursa böylesi böylesi Olsun
Bm A Bm A Bm E A Gözleri şahbaz, gerdanı beyaz, biraz do tombul olsun
________________________ ________________________ ______
Gülyabani Am Beni artık yormayın C Daha fazla sormayın G Bb Vardır elbet bildiğim boşuna uğraşmayın Am Biraz sinirliymişim C Bişey beğenmezmişim G Bb Evden hiç çıkmazmışım iki laf etmezmişim çünkü
Am Gülyabaniyim ben, çok yabaniyim ben ) Dm Am C Dm G Girerim rüyanıza, hepinizi yerim ben ) x2
Am Doğduğum günden beri C Mecburen içerdeyim G En doğrusu böylesi Bb Dışarı çağırmayın Am Biraz kibirliymişim C Bi selam vermezmişim G Biraz acayipmişim Bb G Am Galiba deliymişim
Am G Am Gülyabaniyim ben .çok yabaniyim, ben Dm Am C Dm G Girerim rüyanıza, hepinizi yerim ben
Am G Am Gülyabaniyim ben . pek yabaniyim ben Dm Am C Dm G Girerim rüyanıza, hepinizi yerim
________________________ ____________________
KeÅŸke
Am F Nedendir sana hep dönüşüm G C Fırtınam dinince F Bb Am Sahil sessizleşince ah
Am F Nedir öfkemde koruduğum G C Dudağında bulduğum F Bb Am Girdabında boğulduğum, korktuğum
C G (Keşke izini silsem (Eb Cm 2X(keşke hiç dönmesem (Eb Gm C (Artık seni öldürsem
Am F x2
Am F Nedir çocuk sende bulduğum G C Aramaktan yorulduğum F Bb Am Nefretiyle avunduğum, korktuğum
C G (Keşke izini silsem (Eb Cm 2X(keşke hiç dönmesem (Eb Gm C (Artık seni öldürsem
________________________ _____________
Kimdi Giden Kimdi Kalan
C F | Kimdi giden, kimdi kalan | G C | Giden mi suçludur her zaman A>| F G Em | | Ne zaman başlar ayrılıklar | 2>| F G C | | Dostluklar biter ne zaman
Am Her geçen gün bir parça daha
Aldı ***ürdü bizden Am Em Aynı kalmıyordu hiçbir şey F G C Değişiyordu her şey kendiliğinden
| Am Em | Artık çözülmüştü ellerimiz | F C | Artık bölünmüştü yüreğimiz 2>| F C | Birimiz söylemeliydi bunu | G C | Ötekini incitmeden C Em Kimdi giden, kimdi kalan F G Aslında giden değil C C#° Kalandır terkeden Dm Em F G Giden de bu yüzden gitmiştir zaten
[aLıNTıDıR]
|