Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« : AÄŸustos 25, 2008, 08:46:41 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: AÄŸustos 25, 2008, 10:18:37 ÖÖ Gönderen: Elrohir Telperiën »
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
|
KaLeidescope_ProToTypes
|
 |
« Yanıtla #1 : AÄŸustos 25, 2008, 11:52:27 ÖÖ » |
|
hacı hojam güzeL resimLEr ...ooo TombaLAcıyLa orTam yakıLmaz Taranır :Pp~ 
|
|
|
|
|
|
***gürLTü ruhun gıdasıdır.ana karnındaki kaLp atışı,tabuta aTıLan Toprak sesLeri hepsi aynı... yaşarken farkLı 1 riTm TuTTurmk Lazım !!! --->sorry ı can'T be perfecT ***be hey anLa..!derdim bu son çığLığımda.yorgun bu Toprak öLüm çok yakındaaa... karanLık ,bir ışıkLa dehşet verir asLında.çünkü yaLnız kaLamazsın göLgen vardır yanında..! anmfiyle öldürmelisin içten haykırmalısın bazen. bıraksana yaşamı...!
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #2 : AÄŸustos 25, 2008, 12:03:18 ÖS » |
|
hacı hojam güzeL resimLEr ...ooo TombaLAcıyLa orTam yakıLmaz Taranır :Pp~  dükanı actım su içiom bi baktım tv ciler dolustu bizim dükana dedim noluyoz xD Meğersem dizi cekiolarmıs bizim dükanın arkadasında tombalacıda geldi bi foto cekelim Emre abi dedi kıramadım falan saol  korkuttugum için özür dilerim 
|
|
|
|
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 03, 2008, 07:59:44 ÖÖ » |
|
Yorum yapacaktım ama vazgeçtim.. Uslu durmam lazım  ben biliorum "annecim cok korktum" ben:aynaya bakınca korkmuomusun xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PrigGiSh
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 03, 2008, 12:19:27 ÖS » |
|
ben biliorum
"annecim cok korktum"
ben:aynaya bakınca korkmuomusun xD
Yok yav bakışlar değişmiş sanki biraz korkmadım bu safer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 03, 2008, 01:48:52 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PrigGiSh
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 03, 2008, 01:51:01 ÖS » |
|
kızın biri var adam etti beni insan oldum sayesinde  artık öle bakamiorum lannnn kaybettim o bakıslarımı ühü  Tebrik ediyorum o arkadaşı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 03, 2008, 01:52:04 ÖS » |
|
Tebrik ediyorum o arkadaşı  ühü  sanada malzeme cıktı  pff nasıl korkutcam ben seni ya xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 03, 2008, 01:54:41 ÖS » |
|
 Bu resimde çok hoş çıkmışsınız  SAHİN K KADAR OLAMASAKTA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PrigGiSh
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 03, 2008, 01:55:22 ÖS » |
|
ühü  sanada malzeme cıktı  pff nasıl korkutcam ben seni ya xD Yok yav malzeme falan çıkmadı. Yorum yapmıcam bundan sonra senin hakkında, barış çubuğu uzatıyorum sana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 03, 2008, 01:57:12 ÖS » |
|
Yok yav malzeme falan çıkmadı. Yorum yapmıcam bundan sonra senin hakkında, barış çubuğu uzatıyorum sana  izmir e geldiğimde barıs cıbıgına gideriz anca öle gönlümü alırsın :L 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ЄМЯЄ
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 03, 2008, 01:57:27 ÖS » |
|
SAHİN K KADAR OLAMASAKTA  O bizim büyük üstadımız lütfen..  Onun kadar tabiki de kimse olamaz.. Şahin abi yolundayız.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaLeidescope_ProToTypes
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 04, 2008, 03:33:01 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 04, 2008, 03:36:12 ÖS Gönderen: KaLeidescope_ProToTypes »
|
|
***gürLTü ruhun gıdasıdır.ana karnındaki kaLp atışı,tabuta aTıLan Toprak sesLeri hepsi aynı... yaşarken farkLı 1 riTm TuTTurmk Lazım !!! --->sorry ı can'T be perfecT ***be hey anLa..!derdim bu son çığLığımda.yorgun bu Toprak öLüm çok yakındaaa... karanLık ,bir ışıkLa dehşet verir asLında.çünkü yaLnız kaLamazsın göLgen vardır yanında..! anmfiyle öldürmelisin içten haykırmalısın bazen. bıraksana yaşamı...!
|
|
|
|