|
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
Yanıtla #2 : Ağustos 25, 2008, 02:36:09 ÖS |
|
kendime gelmeye calişiorum 
|
|
|
|
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
|
xgenon
|
 |
Yanıtla #3 : Ağustos 25, 2008, 04:04:02 ÖS |
|
ilginç ?!? ama bu güzel anlamına gelmez, benm düşüncem bu sadece 
|
|
|
|
|
|
Ölüm gelmiyorsa sen ona git 
|
|
|
|éLa|
Vi-Rocker

sév!yoRuM séN!.....Hémdé HâLâ Çoqq =| <3
|
 |
Yanıtla #4 : Ağustos 25, 2008, 05:14:52 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|

HaYaTıM iniş çıkışLaRdan ibaRéT ........
|
|
|
|
KaLeidescope_ProToTypes
|
 |
Yanıtla #5 : Ağustos 27, 2008, 11:15:36 ÖÖ |
|
|
|
|
|
|
|
***gürLTü ruhun gıdasıdır.ana karnındaki kaLp atışı,tabuta aTıLan Toprak sesLeri hepsi aynı... yaşarken farkLı 1 riTm TuTTurmk Lazım !!! --->sorry ı can'T be perfecT ***be hey anLa..!derdim bu son çığLığımda.yorgun bu Toprak öLüm çok yakındaaa... karanLık ,bir ışıkLa dehşet verir asLında.çünkü yaLnız kaLamazsın göLgen vardır yanında..! anmfiyle öldürmelisin içten haykırmalısın bazen. bıraksana yaşamı...!
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
Yanıtla #6 : Ağustos 27, 2008, 11:17:55 ÖÖ |
|
yok vasat deil cok karısık hangisine bakcagımı sasırdım o kadar güzeller  a.s.b 
|
|
|
|
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
|éLa|
Vi-Rocker

sév!yoRuM séN!.....Hémdé HâLâ Çoqq =| <3
|
 |
Yanıtla #7 : Ağustos 27, 2008, 01:35:25 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|

HaYaTıM iniş çıkışLaRdan ibaRéT ........
|
|
|
|
KaLeidescope_ProToTypes
|
 |
Yanıtla #8 : Ağustos 27, 2008, 02:53:33 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
***gürLTü ruhun gıdasıdır.ana karnındaki kaLp atışı,tabuta aTıLan Toprak sesLeri hepsi aynı... yaşarken farkLı 1 riTm TuTTurmk Lazım !!! --->sorry ı can'T be perfecT ***be hey anLa..!derdim bu son çığLığımda.yorgun bu Toprak öLüm çok yakındaaa... karanLık ,bir ışıkLa dehşet verir asLında.çünkü yaLnız kaLamazsın göLgen vardır yanında..! anmfiyle öldürmelisin içten haykırmalısın bazen. bıraksana yaşamı...!
|
|
|
£c£
Forumcu Rocker

() ~SapkıN~ ()
|
 |
Yanıtla #9 : Ağustos 27, 2008, 03:13:22 ÖS |
|
a.s.b =)
|
|
|
|
|
|
ßeni ÇekemeYen ' anteN ' taktırsın xD
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
Yanıtla #10 : Ağustos 27, 2008, 03:25:30 ÖS |
|
he bencede güzeLLER hacı hojam puhah :P A.s.b.Hmmm..... amin inşaLLAh oh çoh şükür yarabbi D: ne demek bebek :Ç
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaLeidescope_ProToTypes
|
 |
Yanıtla #11 : Ağustos 27, 2008, 03:50:52 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
Yanıtla #12 : Ağustos 27, 2008, 03:52:20 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaLeidescope_ProToTypes
|
 |
Yanıtla #13 : Ağustos 27, 2008, 08:58:29 ÖS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odin ~
"ağlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
Yanıtla #14 : Ağustos 27, 2008, 11:45:34 ÖS |
|
ben son 1 yılda bu kadar resim çekilmedim yahu. : ) ne güzel resim çekmekten hoslanıyorsunuz herhal : )
|
|
|
|
|
|
can u a prayer for me ? but.. maybe.. god is lie ? if you tell me something , don't say it in regret.. maybe.. maybe.. i can fall in love.. for u..
|
|
|
|