Twii ~
Yönetici

|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 22, 2008, 11:47:44 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Dokunduk, mahfettik, sevdik , kaybettik; insan olmayı hiç haketmedik!
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 23, 2008, 12:07:16 ÖÖ » |
|
ben sana o sensin demedim ki, mesajı yazan sensin dedim  neyse ya anlamadım pardon bacım 
|
|
|
|
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
mysteriousangel
Yeni Rocker

|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 14, 2008, 04:16:45 ÖS » |
|
süberlerrr...x)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HayKoliq
Forumcu Rocker

CésséLapLuié ~ HayKoO ! нαу-ναη σℓмα нαу-Fαη σℓ (;
|
 |
« Yanıtla #33 : Haziran 14, 2008, 03:19:03 ÖS » |
|
ayh bnde kndımı anormal sanıorrdumm =P ölcem , anlayamıorrumm ne ddiklerinii (: dısardan bak qsl ( cinsiyetini anlamakta zorlansan bılee =P ) konusmaya kalkma bayarr (: zD 
|
|
|
|
|
|
HayKoO !!
ç€ķįLįñ ġö®M€M ķö®üM ߀ñ øñůñ įçįñ ßů đüñ¥@¥ı ߀ñ €ż€®įM ġ€ç€®įM öżüMđü® đöñM€M $öżüMđ€ñ ßů ¥üżđ€ñ ßů đüñ¥@đ@ ߀ñ $€√įLį® $€√€®įM !!
.... CésséLapLuİé.. ~ HayKoLiq !

|
|
|
|
_venom_
|
 |
« Yanıtla #34 : Haziran 18, 2008, 09:33:28 ÖS » |
|
3 gün çık sonra bırak acaba sana bakarbilirlermi de kesin bi cevap verip 3 çık sonra bırak diosn allahım ya sanqi çok tipli birde 3 gün çık sonra bıraq dio..dişlek gibi konuşuolarış sorarım hayatında kaç kes emo bi kısla konuştunn..en azından bizim bi tarzımız var ve emolua özeniorus peki siz sizde o bile yoq kot pantolon özerine thsirt ehehehe emolardan nefret edip sefmiosanız neden başlıa cvp verme gerei duyup yorum yapıosunuz...ayrıca HERKESİN ZEVKLERİ FARKLIDIR BUNU YARGILAMAK HİÇ Bİ B*KA DÜŞMESSS!!!!!! alın şunu burdan ya.. fabrikadan yeni çıkmış dumanı üstünde..[/b][/color]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
only_angel_rock
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 18, 2008, 10:48:18 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
' _____€van€sc€nc€_____ Amy Lee
|
|
|
|
MetallicAssault
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 20, 2008, 01:02:50 ÖÖ » |
|
Emoları sevmiyorsunuz öylemi...
o zaman emo fotoğrafları bölümü neden hala duruyor. sitede emoyla iligli ne var ne yok kaldırsanıza. çoğunluk aynı fikirde ise yönetim size uyar.
sitede paylaşım adı altında paylaştığınız tek şey gotik ve emo saçmalıkları. sanatçı biyografileri falan paylaşın. madem rock dinliyorsunuz içine girin, bu müzikle bütünleşin. bütünleşmek, bir parçası olmak için rock müziği tartışmak gerekir, çünkü pop gibi ticari amaçlı bir müzik değildir. abuk subuk aşkları değil, doğrudan insanı ve hayatı anlatır. bu yüzden rock müziği anlamak zordur. anlamaya çalışmazsanız anlamazsınız.
gotik, emo resimlerine bakıp "çok güzeller" demek veya "choq qüseller yhaa" demek arasında hiçbir fark yoktur.
gidin pink floyd, rolling stones dinleyin.
rock sıradışı olmaktır... günümüzde standardizasyonun ta kendisi olduğunu görmek çok üzücü.
|
|
|
|
|
|
Long Live Rock'n Roll! Long Live Heavy Metal! Dilini kaybeden herşeyini kaybetmeye mahkumdur. Türkçe konuşalım, Türkçe yazalım! "ty" ne ulan! "Teşekkürler" yazmak çok mu zor?
|
|
|
sd@Rk @nG€Ls
Rocker

|
 |
« Yanıtla #37 : Haziran 24, 2008, 12:54:03 ÖS » |
|
Emoları sevmiyorsunuz öylemi... o zaman emo fotoğrafları bölümü neden hala duruyor. sitede emoyla iligli ne var ne yok kaldırsanıza. çoğunluk aynı fikirde ise yönetim size uyar. sitede paylaşım adı altında paylaştığınız tek şey gotik ve emo saçmalıkları. sanatçı biyografileri falan paylaşın. madem rock dinliyorsunuz içine girin, bu müzikle bütünleşin. bütünleşmek, bir parçası olmak için rock müziği tartışmak gerekir, çünkü pop gibi ticari amaçlı bir müzik değildir. abuk subuk aşkları değil, doğrudan insanı ve hayatı anlatır. bu yüzden rock müziği anlamak zordur. anlamaya çalışmazsanız anlamazsınız. gotik, emo resimlerine bakıp "çok güzeller" demek veya "choq qüseller yhaa" demek arasında hiçbir fark yoktur. gidin pink floyd, rolling stones dinleyin. gerçekten haklısın başka diyecek bişey bulamıyorum  rock sıradışı olmaktır... günümüzde standardizasyonun ta kendisi olduğunu görmek çok üzücü.
|
|
|
|
|
|
Hayat o kadar acımasız ki sevgilim.. Verdiği herşeyi geri alırda sonu gelmez. O gün gelir yüzleşirsin geçmişinle. Sokaklar dile gelir, sölemezler yanlış nerde..........
|
|
|
haykopat
Rocker

|
 |
« Yanıtla #38 : Haziran 27, 2008, 01:00:56 ÖS » |
|
ben emo falan değilim ama bu tipler özenti avrupa çakması diyenler o zaman şalvarını giysin bağlamasını alsın eline tıngırdatmaya başlasın çünkü ne kot nede elektrogitar var bizim kültürümüzde bu insanları aşağılamanız için safkan anadolu çocuğu gibi giyinip öyle yaşamanız lazım ayrıca bu toplumda böyle giyinip dolaşmak cesaret iter saygı duyuyorum
|
|
|
|
|
|
---SEN İNSANSAN,O İNSANSA,BEN DE SANSAM NE OLUR Kİ--- (kendini bi b_k sanan herkese) H.C
|
|
|
|
MetallicAssault
|
 |
« Yanıtla #39 : Haziran 27, 2008, 05:11:09 ÖS » |
|
kültür lafını kullanmadan önce iyi düşünmeni tavsiye ederim, altında ezilebilirsin. sandığın gibi bir şey değildir çünkü
|
|
|
|
|
|
Long Live Rock'n Roll! Long Live Heavy Metal! Dilini kaybeden herşeyini kaybetmeye mahkumdur. Türkçe konuşalım, Türkçe yazalım! "ty" ne ulan! "Teşekkürler" yazmak çok mu zor?
|
|
|
coan_soo
Yeni Rocker

|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 12, 2008, 11:30:21 ÖS » |
|
öyle yada böyle emolar hayatımızda.. doğruyu söylemek gerekirse bende pek hoşlaşmam emolardan.. ama şu da bi gerçek kimse kimseyi sevmek zorunda değil.. banada bayılmalarını beklemiyorum zaten.. ha bu arada emo larla ilgili neden konular var..? sonuçta sizin gibi emoların bakması için.. sizi sevmiyo olabilirler ama genede bu sitede yer veriyorlar.. emolar bi araya gelir burada paylaşımlarını yapar bu tartışmam hemen hemen tüm emoların hayatında olcaktır ama bunuda unutmayın.. hayatınızın boyunca böyle konuşmlara tanık olcaksınız. paylaşımı yapan arkadaşa emeğinden dolayı teşekkürlerimi sunarım
|
|
|
|
|
|
doğRu biLdiNiz her$ey yaNLı$..!*
|
|
|
SlipKnoT
Forumcu Rocker

Corey Taylor
|
 |
« Yanıtla #41 : Temmuz 21, 2008, 12:44:36 ÖS » |
|
ben emo falan değilim ama bu tipler özenti avrupa çakması diyenler o zaman şalvarını giysin bağlamasını alsın eline tıngırdatmaya başlasın çünkü ne kot nede elektrogitar var bizim kültürümüzde bu insanları aşağılamanız için safkan anadolu çocuğu gibi giyinip öyle yaşamanız lazım ayrıca bu toplumda böyle giyinip dolaşmak cesaret iter saygı duyuyorum
arkadaÅŸlar ucuz bi baÄŸlama nerden bulabilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vebaa
Rocker

|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 31, 2008, 06:34:27 ÖS » |
|
sewiorum bu tipLEri..o zmn dier insanların kıymetini anLıorum 
|
|
|
|
|
|
anLamaya çaLışma anLa aşk dayandı gırtLağa... gayri safi şahsi hasıLamsın ...  w.e.b.a
|
|
|
|
|
|
MetallicAssault
|
 |
« Yanıtla #44 : AÄŸustos 12, 2008, 07:55:14 ÖS » |
|
tartışarak olmaz doğru, çünkü bazı insanlar beyinlerinin giriş ünitesini kapatmış.
gençler bataklığa sürükleniyor demişsin ama senin de yazı şekline bakarsak onlardan pek farkın yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|