* * * * * * * * *
Aa_New_Damage
Forever Rock Forumu - Gothic , Emo Resimleri Punk Avatarları Emo imzaları
Temmuz 30, 2010, 02:32:53 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] 4

Nisan 22, 2008, 09:47:44 ÖS #30
Twii ~

Ynt: Emo Boys

hadi leynn Sırıtan öle konusamam ben dişlek gibin özürlü hissederim kendimi Sırıtan valla bi arkadas üye ol dediydi oldumdu xD
ben sana o sensin demedim ki, mesajı yazan sensin dedim Gülümseme

sometimes i remember all the pain that i have seen... sometimes i wonder what might have been .....

Nisan 22, 2008, 10:07:16 ÖS #31
Unfucking Object

ben sana o sensin demedim ki, mesajı yazan sensin dedim Gülümseme
neyse ya anlamadım pardon bacım Sırıtan

Mayıs 14, 2008, 02:16:45 ÖS #32
mysteriousangel

süberlerrr...x)

Haziran 14, 2008, 01:19:03 ÖS #33
HayKoliq

ayh bnde kndımı anormal sanıorrdumm =P
ölcem , anlayamıorrumm ne ddiklerinii (:
dısardan bak qsl ( cinsiyetini  anlamakta zorlansan bılee =P ) konusmaya kalkma bayarr (:
zD  Kahkaha

HayKoO !!  

ç€ķįLįñ ġö®M€M ķö®üM ߀ñ
øñůñ įçįñ ßů đüñ¥@¥ı ߀ñ €ż€®įM ġ€ç€®įM
öżüMđü® đöñM€M $öżüMđ€ñ
ßů ¥üżđ€ñ ßů đüñ¥@đ@ ߀ñ $€√įLį® $€√€®įM !!

....

CésséLapLuİé.. ~ HayKoLiq !

Haziran 18, 2008, 07:33:28 ÖS #34
_venom_

3 gün çık sonra bırak acaba sana bakarbilirlermi de kesin bi cevap verip 3 çık sonra bırak diosn Kahkaha allahım ya sanqi çok tipli birde 3 gün çık sonra bıraq dio..dişlek gibi konuşuolarış sorarım hayatında kaç kes emo bi kısla konuştunn..en azından bizim bi tarzımız var ve emolua özeniorus peki siz sizde o bile yoq kot pantolon özerine thsirt ehehehe Kahkaha emolardan nefret edip sefmiosanız neden başlıa cvp verme gerei duyup yorum yapıosunuz...ayrıca HERKESİN ZEVKLERİ FARKLIDIR BUNU YARGILAMAK HİÇ Bİ B*KA DÜŞMESSS!!!!!!
alın şunu burdan ya..
fabrikadan yeni çıkmış dumanı üstünde..[/b][/color]

Haziran 18, 2008, 08:48:18 ÖS #35
only_angel_rock

hakkaten ya hem burası rock sitesiyse emonun ne işi varda o kaydolmuş ya sinirlendim hem emo luk bi rock müzik tarzı mı pardon ya hakkaten admin alın bunu mezarlıkta yeri var valla sinirlendim şimdi  Kahkaha Kahkaha Kızgın Kızgın Karizmatik Karizmatik

'                           _____€van€sc€nc€_____
                                    Amy Lee

Haziran 19, 2008, 11:02:50 ÖS #36
MetallicAssault

Emoları sevmiyorsunuz öylemi...

o zaman emo fotoğrafları bölümü neden hala duruyor. sitede emoyla iligli ne var ne yok kaldırsanıza. çoğunluk aynı fikirde ise yönetim size uyar.

sitede paylaşım adı altında paylaştığınız tek şey gotik ve emo saçmalıkları. sanatçı biyografileri falan paylaşın. madem rock dinliyorsunuz içine girin, bu müzikle bütünleşin. bütünleşmek, bir parçası olmak için rock müziği tartışmak gerekir, çünkü pop gibi ticari amaçlı bir müzik değildir. abuk subuk aşkları değil, doğrudan insanı ve hayatı anlatır. bu yüzden rock müziği anlamak zordur. anlamaya çalışmazsanız anlamazsınız.

gotik, emo resimlerine bakıp "çok güzeller"  demek veya "choq qüseller yhaa" demek arasında hiçbir fark yoktur.

gidin pink floyd, rolling stones dinleyin.

rock sıradışı olmaktır... günümüzde standardizasyonun ta kendisi olduğunu görmek çok üzücü.

Haziran 24, 2008, 10:54:03 ÖÖ #37
sd@Rk @nG€Ls

Emoları sevmiyorsunuz öylemi...

o zaman emo fotoğrafları bölümü neden hala duruyor. sitede emoyla iligli ne var ne yok kaldırsanıza. çoğunluk aynı fikirde ise yönetim size uyar.

sitede paylaşım adı altında paylaştığınız tek şey gotik ve emo saçmalıkları. sanatçı biyografileri falan paylaşın. madem rock dinliyorsunuz içine girin, bu müzikle bütünleşin. bütünleşmek, bir parçası olmak için rock müziği tartışmak gerekir, çünkü pop gibi ticari amaçlı bir müzik değildir. abuk subuk aşkları değil, doğrudan insanı ve hayatı anlatır. bu yüzden rock müziği anlamak zordur. anlamaya çalışmazsanız anlamazsınız.

gotik, emo resimlerine bakıp "çok güzeller"  demek veya "choq qüseller yhaa" demek arasında hiçbir fark yoktur.

gidin pink floyd, rolling stones dinleyin.

gerçekten haklısın başka diyecek bişey bulamıyorum  Gülümseme

rock sıradışı olmaktır... günümüzde standardizasyonun ta kendisi olduğunu görmek çok üzücü.

Hayat o kadar acımasız ki sevgilim..
Verdiği herşeyi geri alırda sonu gelmez.
O gün gelir yüzleşirsin geçmişinle.
Sokaklar dile gelir, sölemezler yanlış nerde..........

Haziran 27, 2008, 11:00:56 ÖÖ #38
haykopat

ben emo falan değilim ama bu tipler özenti avrupa çakması diyenler o zaman şalvarını giysin bağlamasını alsın eline tıngırdatmaya başlasın çünkü ne kot nede elektrogitar var bizim kültürümüzde bu insanları aşağılamanız için safkan anadolu çocuğu gibi giyinip öyle yaşamanız lazım  ayrıca bu toplumda böyle giyinip dolaşmak cesaret iter saygı duyuyorum

---SEN İNSANSAN,O İNSANSA,BEN DE SANSAM NE OLUR Kİ---
        (kendini bi b_k sanan herkese)   H.C

Haziran 27, 2008, 03:11:09 ÖS #39
MetallicAssault

kültür lafını kullanmadan önce iyi düşünmeni tavsiye ederim, altında ezilebilirsin. sandığın gibi bir şey değildir çünkü

Temmuz 12, 2008, 09:30:21 ÖS #40
coan_soo

öyle yada böyle emolar hayatımızda.. doğruyu söylemek gerekirse bende pek hoşlaşmam emolardan.. ama şu da bi gerçek kimse kimseyi sevmek zorunda değil.. banada bayılmalarını beklemiyorum zaten.. ha bu arada emo larla ilgili neden konular var..? sonuçta sizin gibi emoların bakması için.. sizi sevmiyo olabilirler ama genede bu sitede yer veriyorlar.. emolar bi araya gelir burada paylaşımlarını yapar  Göz kırpan bu tartışmam hemen hemen tüm emoların hayatında olcaktır ama bunuda unutmayın.. hayatınızın boyunca böyle konuşmlara tanık olcaksınız. paylaşımı yapan arkadaşa emeğinden dolayı teşekkürlerimi sunarım

doğRu biLdiNiz her$ey yaNLı$..!*

Temmuz 21, 2008, 10:44:36 ÖÖ #41
SlipKnoT

ben emo falan değilim ama bu tipler özenti avrupa çakması diyenler o zaman şalvarını giysin bağlamasını alsın eline tıngırdatmaya başlasın çünkü ne kot nede elektrogitar var bizim kültürümüzde bu insanları aşağılamanız için safkan anadolu çocuğu gibi giyinip öyle yaşamanız lazım  ayrıca bu toplumda böyle giyinip dolaşmak cesaret iter saygı duyuyorum

arkadaşlar ucuz bi bağlama nerden bulabilirim

Temmuz 31, 2008, 04:34:27 ÖS #42
vebaa

sewiorum bu tipLEri..o zmn dier insanların kıymetini anLıorum Karizmatik

anLamaya çaLışma anLa aşk dayandı gırtLağa...

gayri safi şahsi hasıLamsın ... Dil çıkaran

w.e.b.a

Ağustos 12, 2008, 09:23:58 ÖÖ #43
éLa :)

arkadaşlar béncé bu konuda o kadar uzatılacak birşéy yoq çünkü herkes kendi sartlarında ve özgürce yasıyor hérkésin zevk!né saygı duymak gérék késinlikle taraf tutmuyorum émo da bir insan su son zamanlarda gencler felaket bataklığa sürüklenior her neyse bence böyle tartışmalar yersiz die düşünüyorum hepimiz şu anda aynı forumda aynı sartlar altındayız ve tartışarak hiç birşey hall olmaz ve ayrıca böyle yersiz tartışmalar forum açsından yani üyelerin kaybolmasına bire bir... Göz kırpan Göz kırpan Gülümseme

~      My ImmoRTaL  ~      éLa          ~       bRinq Mé To LiFé    ~

Ağustos 12, 2008, 05:55:14 ÖS #44
MetallicAssault

tartışarak olmaz doğru, çünkü bazı insanlar beyinlerinin giriş ünitesini kapatmış.

gençler bataklığa sürükleniyor demişsin ama senin de yazı şekline bakarsak onlardan pek farkın yok.

Sayfa: 1 2 [3] 4
Gitmek istediğiniz yer:  

Runic
MySQL PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 CSS