0
Aralık 03, 2008, 09:24:58 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3] 4
  Yazdır  
Gönderen Konu: Emo Boys  (Okunma Sayısı 3156 defa)
Twii ~
Yönetici
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Nisan 22, 2008, 11:47:44 ÖS »

hadi leynn Sırıtan öle konusamam ben dişlek gibin özürlü hissederim kendimi Sırıtan valla bi arkadas üye ol dediydi oldumdu xD
ben sana o sensin demedim ki, mesajı yazan sensin dedim Gülümseme

Dokunduk, mahfettik, sevdik , kaybettik; insan olmayı hiç haketmedik!
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker
*

r3d_wolf@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Nisan 23, 2008, 12:07:16 ÖÖ »

ben sana o sensin demedim ki, mesajı yazan sensin dedim Gülümseme
neyse ya anlamadım pardon bacım Sırıtan

]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
mysteriousangel
Yeni Rocker
*

y_o_n_c_ii@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Mayıs 14, 2008, 04:16:45 ÖS »

süberlerrr...x)
HayKoliq
Forumcu Rocker

CésséLapLuié ~ HayKoO ! нαу-ναη σℓмα нαу-Fαη σℓ (;

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Haziran 14, 2008, 03:19:03 ÖS »

ayh bnde kndımı anormal sanıorrdumm =P
ölcem , anlayamıorrumm ne ddiklerinii (:
dısardan bak qsl ( cinsiyetini  anlamakta zorlansan bılee =P ) konusmaya kalkma bayarr (:
zD  Kahkaha

HayKoO !!  

ç€ķįLįñ ġö®M€M ķö®üM ߀ñ
øñůñ įçįñ ßů đüñ¥@¥ı ߀ñ €ż€®įM ġ€ç€®įM
öżüMđü® đöñM€M $öżüMđ€ñ
ßů ¥üżđ€ñ ßů đüñ¥@đ@ ߀ñ $€√įLį® $€√€®įM !!

....

CésséLapLuİé.. ~ HayKoLiq !

_venom_
Forumcu Rocker

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Haziran 18, 2008, 09:33:28 ÖS »

3 gün çık sonra bırak acaba sana bakarbilirlermi de kesin bi cevap verip 3 çık sonra bırak diosn Kahkaha allahım ya sanqi çok tipli birde 3 gün çık sonra bıraq dio..dişlek gibi konuşuolarış sorarım hayatında kaç kes emo bi kısla konuştunn..en azından bizim bi tarzımız var ve emolua özeniorus peki siz sizde o bile yoq kot pantolon özerine thsirt ehehehe Kahkaha emolardan nefret edip sefmiosanız neden başlıa cvp verme gerei duyup yorum yapıosunuz...ayrıca HERKESİN ZEVKLERİ FARKLIDIR BUNU YARGILAMAK HİÇ Bİ B*KA DÜŞMESSS!!!!!!
alın şunu burdan ya..
fabrikadan yeni çıkmış dumanı üstünde..[/b][/color]
only_angel_rock
Bizden Biri

only_nowa@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Haziran 18, 2008, 10:48:18 ÖS »

hakkaten ya hem burası rock sitesiyse emonun ne iÅŸi varda o kaydolmuÅŸ ya sinirlendim hem emo luk bi rock müzik tarzı mı pardon ya hakkaten admin alın bunu mezarlıkta yeri var valla sinirlendim ÅŸimdi  Kahkaha Kahkaha Kızgın Kızgın Karizmatik Karizmatik

'                           _____€van€sc€nc€_____
                                    Amy Lee
MetallicAssault
Forumcu Rocker

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Haziran 20, 2008, 01:02:50 ÖÖ »

Emoları sevmiyorsunuz öylemi...

o zaman emo fotoğrafları bölümü neden hala duruyor. sitede emoyla iligli ne var ne yok kaldırsanıza. çoğunluk aynı fikirde ise yönetim size uyar.

sitede paylaşım adı altında paylaştığınız tek şey gotik ve emo saçmalıkları. sanatçı biyografileri falan paylaşın. madem rock dinliyorsunuz içine girin, bu müzikle bütünleşin. bütünleşmek, bir parçası olmak için rock müziği tartışmak gerekir, çünkü pop gibi ticari amaçlı bir müzik değildir. abuk subuk aşkları değil, doğrudan insanı ve hayatı anlatır. bu yüzden rock müziği anlamak zordur. anlamaya çalışmazsanız anlamazsınız.

gotik, emo resimlerine bakıp "çok güzeller"  demek veya "choq qüseller yhaa" demek arasında hiçbir fark yoktur.

gidin pink floyd, rolling stones dinleyin.

rock sıradışı olmaktır... günümüzde standardizasyonun ta kendisi olduğunu görmek çok üzücü.

Long Live Rock'n Roll! Long Live Heavy Metal!

Dilini kaybeden herşeyini kaybetmeye mahkumdur. Türkçe konuşalım, Türkçe yazalım!

"ty" ne ulan! "Teşekkürler" yazmak çok mu zor?
sd@Rk @nG€Ls
Rocker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Haziran 24, 2008, 12:54:03 ÖS »

Emoları sevmiyorsunuz öylemi...

o zaman emo fotoğrafları bölümü neden hala duruyor. sitede emoyla iligli ne var ne yok kaldırsanıza. çoğunluk aynı fikirde ise yönetim size uyar.

sitede paylaşım adı altında paylaştığınız tek şey gotik ve emo saçmalıkları. sanatçı biyografileri falan paylaşın. madem rock dinliyorsunuz içine girin, bu müzikle bütünleşin. bütünleşmek, bir parçası olmak için rock müziği tartışmak gerekir, çünkü pop gibi ticari amaçlı bir müzik değildir. abuk subuk aşkları değil, doğrudan insanı ve hayatı anlatır. bu yüzden rock müziği anlamak zordur. anlamaya çalışmazsanız anlamazsınız.

gotik, emo resimlerine bakıp "çok güzeller"  demek veya "choq qüseller yhaa" demek arasında hiçbir fark yoktur.

gidin pink floyd, rolling stones dinleyin.

gerçekten haklısın baÅŸka diyecek biÅŸey bulamıyorum  Gülümseme

rock sıradışı olmaktır... günümüzde standardizasyonun ta kendisi olduğunu görmek çok üzücü.

Hayat o kadar acımasız ki sevgilim..
Verdiği herşeyi geri alırda sonu gelmez.
O gün gelir yüzleşirsin geçmişinle.
Sokaklar dile gelir, sölemezler yanlış nerde..........
haykopat
Rocker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Haziran 27, 2008, 01:00:56 ÖS »

ben emo falan deÄŸilim ama bu tipler özenti avrupa çakması diyenler o zaman ÅŸalvarını giysin baÄŸlamasını alsın eline tıngırdatmaya baÅŸlasın çünkü ne kot nede elektrogitar var bizim kültürümüzde bu insanları aÅŸağılamanız için safkan anadolu çocuÄŸu gibi giyinip öyle yaÅŸamanız lazım  ayrıca bu toplumda böyle giyinip dolaÅŸmak cesaret iter saygı duyuyorum

---SEN İNSANSAN,O İNSANSA,BEN DE SANSAM NE OLUR Kİ---
        (kendini bi b_k sanan herkese)   H.C
MetallicAssault
Forumcu Rocker

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Haziran 27, 2008, 05:11:09 ÖS »

kültür lafını kullanmadan önce iyi düşünmeni tavsiye ederim, altında ezilebilirsin. sandığın gibi bir şey değildir çünkü

Dilini kaybeden herşeyini kaybetmeye mahkumdur. Türkçe konuşalım, Türkçe yazalım!

coan_soo
Yeni Rocker
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Temmuz 12, 2008, 11:30:21 ÖS »

öyle yada böyle emolar hayatımızda.. doÄŸruyu söylemek gerekirse bende pek hoÅŸlaÅŸmam emolardan.. ama ÅŸu da bi gerçek kimse kimseyi sevmek zorunda deÄŸil.. banada bayılmalarını beklemiyorum zaten.. ha bu arada emo larla ilgili neden konular var..? sonuçta sizin gibi emoların bakması için.. sizi sevmiyo olabilirler ama genede bu sitede yer veriyorlar.. emolar bi araya gelir burada paylaşımlarını yapar  Göz kırpan bu tartışmam hemen hemen tüm emoların hayatında olcaktır ama bunuda unutmayın.. hayatınızın boyunca böyle konuÅŸmlara tanık olcaksınız. paylaşımı yapan arkadaÅŸa emeÄŸinden dolayı teÅŸekkürlerimi sunarım

doğRu biLdiNiz her$ey yaNLı$..!*
SlipKnoT
Forumcu Rocker

Corey Taylor

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Temmuz 21, 2008, 12:44:36 ÖS »

ben emo falan deÄŸilim ama bu tipler özenti avrupa çakması diyenler o zaman ÅŸalvarını giysin baÄŸlamasını alsın eline tıngırdatmaya baÅŸlasın çünkü ne kot nede elektrogitar var bizim kültürümüzde bu insanları aÅŸağılamanız için safkan anadolu çocuÄŸu gibi giyinip öyle yaÅŸamanız lazım  ayrıca bu toplumda böyle giyinip dolaÅŸmak cesaret iter saygı duyuyorum

arkadaÅŸlar ucuz bi baÄŸlama nerden bulabilirim
vebaa
Rocker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Temmuz 31, 2008, 06:34:27 ÖS »

sewiorum bu tipLEri..o zmn dier insanların kıymetini anLıorum Karizmatik

anLamaya çaLışma anLa aşk dayandı gırtLağa...

gayri safi şahsi hasıLamsın ... Dil çıkaran

w.e.b.a
|éLa|
Vi-Rocker
*

sév!yoRuM séN!.....Hémdé HâLâ Çoqq =| <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #43 : AÄŸustos 12, 2008, 11:23:58 ÖÖ »

arkadaşlar béncé bu konuda o kadar uzatılacak birşéy yoq çünkü herkes kendi sartlarında ve özgürce yasıyor hérkésin zevk!né saygı duymak gérék késinlikle taraf tutmuyorum émo da bir insan su son zamanlarda gencler felaket bataklığa sürüklenior her neyse bence böyle tartışmalar yersiz die düşünüyorum hepimiz şu anda aynı forumda aynı sartlar altındayız ve tartışarak hiç birşey hall olmaz ve ayrıca böyle yersiz tartışmalar forum açsından yani üyelerin kaybolmasına bire bir... Göz kırpan Göz kırpan Gülümseme

HaYaTıM iniş çıkışLaRdan ibaRéT ........
MetallicAssault
Forumcu Rocker

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : AÄŸustos 12, 2008, 07:55:14 ÖS »

tartışarak olmaz doğru, çünkü bazı insanlar beyinlerinin giriş ünitesini kapatmış.

gençler bataklığa sürükleniyor demişsin ama senin de yazı şekline bakarsak onlardan pek farkın yok.

Sayfa: 1 2 [3] 4
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: