Odin ~
"aÄŸlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
« : Eylül 14, 2008, 09:31:59 ÖS » |
|
Evet forumda birçok kişi emo sevmiyor.. hatta seven yok. benimde pek sevdiğim söylenemez zaten. heleki %90 gibi bir oranını salaklar oluştururken sevilmeside olası değil. ancak şu varki , bugün birisi geldi foruma.. çoğunuz biliyorsunuz.. daha hiçbir aptallık yapmamıştı ki (belkide hiç yapmıcaktı) direk ön yargı ile yaklaştınız. az çok bakındım mesajlarına.. gayet normal birine benziyormuş. ama öyle bir davrandınız ki kaçıp gitti. ben isterim ki bu forumda her kesimden insan olsun , aklı başı yerinde olduğu sürece. sorun onun kaçıp gitmesi değil. sorun forumun ilerleyiş yönüdür. fazla uzatmıcam lafı. demek istediğim elbet anlaşılmıştır.
|
|
|
|
|
|
can u a prayer for me ? but.. maybe.. god is lie ? if you tell me something , don't say it in regret.. maybe.. maybe.. i can fall in love.. for u..
|
|
|
|
мιѕѕ.ѕєутαη
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 14, 2008, 09:35:50 ÖS » |
|
Ya Kim Sevmio Emoları ya :S Alla Alla bisi demiom ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twii ~
Yönetici

|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 14, 2008, 09:36:58 ÖS » |
|
Ya Kim Sevmio Emoları ya :S Alla Alla bisi demiom ya
hönk? kim seviyo diye sorsaydın yanıtı daha kolay olurdu 
|
|
|
|
|
|
Dokunduk, mahfettik, sevdik , kaybettik; insan olmayı hiç haketmedik!
|
|
|
|
мιѕѕ.ѕєутαη
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 14, 2008, 09:42:19 ÖS » |
|
Offf Ya Bune ya ben Gidiom EmoLarı Sevmiosan Bile Ulu orta Yerde Söyleme ya ayıp denen bisi var sevmiosan bırak içinde kalsın Alla Alla (5 DK geliom nesscafe Alcamda  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twii ~
Yönetici

|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 14, 2008, 09:44:52 ÖS » |
|
Offf Ya Bune ya ben Gidiom EmoLarı Sevmiosan Bile Ulu orta Yerde Söyleme ya ayıp denen bisi var
sevmiosan bırak içinde kalsın Alla Alla
benim hatta forumun düşüncesi bu. herkes illla sevmek zorunda yada sevip sevmediğini söyleyip söylememek zorunda değil gitmek yada kalmak senin fikrin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
мιѕѕ.ѕєутαη
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 14, 2008, 09:47:10 ÖS » |
|
Yok Ya Söyle diim Forumda emolar Takılıo Tmm Güzel Bisi e bunların Takıldıgı Bile Bile Ben EmoLarı Sevmiyorum dersen ayıp olur :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twii ~
Yönetici

|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 14, 2008, 09:48:23 ÖS » |
|
Yok Ya Söyle diim Forumda emolar Takılıo Tmm Güzel Bisi e bunların Takıldıgı Bile Bile Ben EmoLarı Sevmiyorum dersen ayıp olur :S
niye. gözlerinin içine bakıp iki mum yakıp ay lav yuuu mu dicem :p neyse tartışmayı uzatma, problemin varsa pmle hallet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odin ~
"aÄŸlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 14, 2008, 10:34:18 ÖS » |
|
problemleri çözmekte kendimi vasıflı görüyorum. dediğim gibi milleti "sen emosun kık" , "sen gothicsin kaka" gibi ayırmayın. yoksa ben bu tarz aptal davranışlar sergileyenleri ayırırım. (forumdan)
|
|
|
|
|
|
can u a prayer for me ? but.. maybe.. god is lie ? if you tell me something , don't say it in regret.. maybe.. maybe.. i can fall in love.. for u..
|
|
|
|éLa|
Vi-Rocker

sév!yoRuM séN!.....Hémdé HâLâ Çoqq =| <3
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 14, 2008, 10:47:57 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|

HaYaTıM iniş çıkışLaRdan ibaRéT ........
|
|
|
4ever_ÅŸeboo
Editör

|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 15, 2008, 07:27:24 ÖS » |
|
problemleri çözmekte kendimi vasıflı görüyorum. dediğim gibi milleti "sen emosun kık" , "sen gothicsin kaka" gibi ayırmayın. yoksa ben bu tarz aptal davranışlar sergileyenleri ayırırım. (forumdan)
yani aslında haklısın.. sevsekde sevmesekde onlarda yaşıyor.yani forumlara katılabilirler buna karşı cıkmamız aptalca olur xS
|
|
|
|
|
|
dumMMAnNnqoLiq.!
|
|
|
|
MaleficarvM
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 16, 2008, 04:33:49 ÖS » |
|
yani aslında haklısın.. sevsekde sevmesekde onlarda yaşıyor.yani forumlara katılabilirler buna karşı cıkmamız aptalca olur xS
bencede ya ne zararları var şu emoların aslında çok şirinler 
|
|
|
|
|
|
siLqin kaLeminden önce biTiosa yanLısLarn dğruLarından cok demekTir.!! †kanatSz SheyTan xD
|
|
|
|éLa|
Vi-Rocker

sév!yoRuM séN!.....Hémdé HâLâ Çoqq =| <3
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 19, 2008, 01:39:02 ÖS » |
|
güzel
güzél olan ne anlamadım 
|
|
|
|
|
|

HaYaTıM iniş çıkışLaRdan ibaRéT ........
|
|
|
|
MaleficarvM
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 19, 2008, 04:45:11 ÖS » |
|
güzél olan ne anlamadım  bende anlamdım 
|
|
|
|
|
|
siLqin kaLeminden önce biTiosa yanLısLarn dğruLarından cok demekTir.!! †kanatSz SheyTan xD
|
|
|
|
Mat__Rock
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 19, 2008, 01:55:58 ÖS » |
|
bende anlamdım  bende 
|
|