7h3*L!f3
Bizden Biri

Always in the dark*
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 18, 2008, 11:20:32 ÖÖ » |
|
nu-metal heavy metalin aslında bir alt türüdür..ama rap tarzıyla harmanlandığı için birbirnen ayrılır... tamam direkt olarak bir metal müzik olmayabilir ama heavy metal sayesinde doğmuştur bu tarz .. bence milleti ezmeye çalışmak yerine biraz yazdıklarına saygı duy....
|
|
|
|
|
|
Tanrı Kimdir? hani bir dilek dilersin,birşeyin olmasını çok istersin ya işte tanrı seni duymayan kişidir. . .
|
|
|
Odin ~
"aÄŸlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 19, 2008, 03:50:16 ÖS » |
|
nu-metal heavy metalin aslında bir alt türüdür..ama rap tarzıyla harmanlandığı için birbirnen ayrılır... tamam direkt olarak bir metal müzik olmayabilir ama heavy metal sayesinde doğmuştur bu tarz .. bence milleti ezmeye çalışmak yerine biraz yazdıklarına saygı duy....
nu-metal bir metal müzik türü değildir. rock müzik türüdür. ayrıca nu-metal'in kelime anlamına bakarsanda "metal olmayan" anlamına geldiğini görürsün. lâkin metal müzikten etkilenmeler vardır içinde. ne yazık ki bu sebepten dolayı heavymetal'in alt türü olarak görenler var.
- içinde gitar solo'su bulunmayan veya hiçbir sertlik olmayan parçalara kim metal diyebilir?
- mixer (mixman veya turntable olarakda bilinir) ile birlikte yapılan müziğe kim metal diyebilir ?
- rap vokal yapan bir türe kim metal diyebilir ?
- metal dinlemeyen birine kim metali anlatabilir ?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 19, 2008, 03:54:06 ÖS Gönderen: LoveIsBlind »
|
|
can u a prayer for me ? but.. maybe.. god is lie ? if you tell me something , don't say it in regret.. maybe.. maybe.. i can fall in love.. for u..
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 19, 2008, 08:04:33 ÖS » |
|
bknz konu başlıgı: en cok sevdiğiniz metal türü. bknz: nu-metal bir metal müzik türü değildir.
Bilmiordum öğrenmiş oldum {:+bi yerlerde nu-new metal yeni metal olarak duymustum baska bi yerde de arkadasın belirttiği gibi no metal karısık işler (:EDİTED.....
Nu-Metal bir rock müzik tarzıdır. 1990'lı yılların başında Alternatif metal türünün değişime uğramasıyla ortaya çıkmıştır. İcra edenler Hardcore punk, Heavy Metal ve Thrash metal gruplarından etkilenmişdir.
Nu metali heavy metalden ayıran en büyük özellik diğer metal grupları kadar sert ve net şarkı sözleri bulunmaması ve zenginlik kaygısı içermeyen enstruman kullanımıdır. Örnek olarak hemen hemen tüm nu-metal grupları gitar sololarından kaçınırlar. Metal müzikte vazgeçilmez olan müzikal elementlerin yerini turntable, rap vokal ve benzeri öğelerle doldurmaya çalışırlar.
Köken
Prodüktör Ross Robinson belli başlı ünlü nu metal albümlerinin yapımcılığını üstlendiği için "nu metalin babası" olarak anılmaktadır. Bu albümlerin ilki, Korn'un aynı adı taşıyan KoЯn albümü olup, aynı zamanda ilk nu-metal albümü olarak bilinmektedir. Linkin Park, 45 milyonu aşan ilk iki albüm (Hybrid Theory, Meteora) satışıyla en çok satan nu metal grubudur.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Nu_metal
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 19, 2008, 08:10:59 ÖS Gönderen: H31k0 »
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
|
kuyucadısı
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 24, 2008, 10:44:20 ÖÖ » |
|
gothic,death,heavy,black vs vs hepsini dinlerim ama biitek BLACK'ten vaz gecemem en cok Black dinlerim =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumanyaq_elf
Rocker

|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 26, 2008, 04:36:37 ÖS » |
|
>>heavy metaL<<
|
|
|
|
|
|
##şeytanın teq günahı meLeğe oLan aşkıymış##
|
|
|
|
AzaziL
|
 |
« Yanıtla #20 : Åžubat 19, 2008, 05:16:40 ÖS » |
|
melodic death, gothic death
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SetH
Editör

|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 18, 2008, 08:31:36 ÖS » |
|
bende en çok heavy metal dinlerim ama fazlada sert diil hatta metalden daha çok rock dinlerim
|
|
|
|
|
|
nightwish - bye bye beautiful emre aydın - belki bir gün özlersin pinhani - çok da umrumda şebnem ferah - bu aşk fazla sana nasılım 

|
|
|
SUNSETTER
Yeni Rocker

|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 04, 2008, 04:37:01 ÖÖ » |
|
Doom Dark / Gothic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferno
Yeni Rocker

|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 14, 2008, 02:49:54 ÖÖ » |
|
metal müziğin tüm türlerini seviyorum ama benim favorim black metal 
|
|
|
|
|
|
Ölümünü Göremeyeceğin Hiç Birşeyi Çok Fazla Sevme
|
|
|
|
İnDrA
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 23, 2008, 01:25:33 ÖÖ » |
|
heavy dinliyorum demişin bide komik şey. Death metal dinlerim dinliyenler varsa tanıamkda isterim adam gibiyse tabi..
|
|
|
|
|
|
i drunk your blood and i eat your skin
|
|
|
blackmoon
Rocker

BLACK METAL İST KRİEG YEAH!..
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 21, 2008, 08:02:50 ÖS » |
|
black metal
|
|
|
|
|
|
.........true laz metal "YARDUK " mutlaka dinlenmelii........
|
|
|
|
gothic angel
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 12, 2008, 01:31:13 ÖS » |
|
black , heavy, thrash metal
|
|
|
|
|
|
BELKİ DE BU DÜNYA BAŞKA BİR GEZEGENİN CEHENNEMİDİR!!!
|
|
|
heavymetal
Rocker

|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 03, 2008, 08:53:26 ÖS » |
|
Death-Black ama genelde black
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haykopat
Rocker

|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 04, 2008, 12:16:04 ÖS » |
|
HEAVY,GOTHİC VE NU-METAL
|
|
|
|
|
|
---SEN İNSANSAN,O İNSANSA,BEN DE SANSAM NE OLUR Kİ--- (kendini bi b_k sanan herkese) H.C
|
|
|
|
PaulGray
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 12, 2008, 12:30:24 ÖS » |
|
Sevdiğim Black Metal Gruplar: 1349 Abigor Aborym Abruptum Absu Abyssaria The Abyss Aeternus Agathodaimon Ajattara Akercocke Akhenaton The Amenta Anaal Nathrakh Ancient Ancalagon Ancient Rites ... And Oceans Anorexia Nervosa Apostasy Arallu Arcturus Arthemesia Astarte Asterius Aurora Borealis Axamenta The Axis Of Perdition Bal-Sagoth Barathrum Bathory Behemoth Beherit Belphegor Bestial Warlust Bethlehem Bishop Of Hexen The Black Blut Aus Nord Borknagar Burzum Butterfly Temple Cadaver Inc. Carpathian Forest Carpe Tenebrum Catamenia Christ Agony Cirith Gorgor Control Human Delete Covenant Celtic Frost Crest Of Darkness Crimson Midwinter Cynicon Daemonarch Dagorlad Dark Funeral Darkthrone Dawn December Moon December Wolves Destroyer 666 Diabolical Masquerade Dimmu Borgir Dismal Euphony Disiplin Dissection Dragonlord Drudkh Elvira Madigan Emperor Enochian Crescent Enslaved Enthral Enthroned Ephel Duath Ethereal Pandemonium Fleurety Fog Geasa Gehenna Goatwhore Golden Dawn Gorgoroth Hate Profile Hecate Enthroned Heidenreich Heresi Himinbjorg Hollenthon Horde Horna Hortus Animae Immortal Impaled Nazarene Jotunspor Kampfar Keep Of Kalessin Khold The Kovenant The Legion Lengsel Limbonic Art Lord Belial Ludicra Lugubrum Luna Ad Noctum Lux Ferre Lux Occulta Malignant Eternal Manes Marduk Master's Hammer Mayhem Melechesh Meridian Mezzerschmitt Mindgrinder Misteria Mithotyn Moon Mörk Gryning Mutant Myrkskog Nargaroth Nokturnal Mortum Satanic Warmaster Urgehal Venom Immortal Rotting Christ
Metal Türü kardesim Grupları istemedik sonra konu baska yerlere kayıyor......Dikkat Edelim MetalCore
|
|
|
|
|
|
Bass Guitar Müziğin Temel Direğidir....  Marcus Miller Paul Gray
|
|
|
|