Odin ~
"aÄŸlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
« : Mart 02, 2008, 08:32:28 ÖS » |
|
Merhabalar;
Forumumuz biraz biraz kaynaşmaya başladı.. Her geçen günde devam edeceğine inanıyorum/inanıyoruz. zaten forumun büyümesi için elimizden geldiğince reklam çalışmasında bulunuyoruz. yeni bir forum olduğundan henüz tam olarak oturmadı. peki ya forum bölümlerini genişletmek istesem? kafama göre mi düzenleyeyim ? hayır. sizlerden yardım almayı düşünüyorum (: forumumuzda ne tarz bölümlerin olmasını istersiniz? mesela aktiviteler bölümü ? (konserlere , barlara , mekanlara.. gitmek.. toplanıp gezmek gibi..) mesela mekanlar bölümü ? (nerde ne rock bar & cafe var.. en güzel giyim yerleri nerelerde.. vs.. ) gibi? tavsiyeleriniz var mı? bu tarz bölümler ister misiniz ?
|
|
|
|
|
|
can u a prayer for me ? but.. maybe.. god is lie ? if you tell me something , don't say it in regret.. maybe.. maybe.. i can fall in love.. for u..
|
|
|
|
ЄМЯЄ
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2008, 08:41:26 ÖS » |
|
MP3 Download bölümü olsa fena olur DoomS..(Keşke olsa..)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odin ~
"aÄŸlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 02, 2008, 08:55:48 ÖS » |
|
MP3 Download bölümü olsa fena olur DoomS..(Keşke olsa..)
forum içeriği sadece legal ürünlere sahip olacaktır. malesef mp3 download gibi birşey söz konusu değil.
|
|
|
|
|
|
can u a prayer for me ? but.. maybe.. god is lie ? if you tell me something , don't say it in regret.. maybe.. maybe.. i can fall in love.. for u..
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 02, 2008, 08:59:55 ÖS » |
|
Aktiviteler altında bir bölüm acılsa dediğiniz gibi iyi olur (: onun dısında Kendi Sayfam altında üyelerin kendini tanıtmasın için bir alt bölüm olabilir;) saygılar
|
|
|
|
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
Twii ~
Yönetici

Trockya (Y)
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 02, 2008, 09:16:59 ÖS » |
|
Aktiviteler bölümü iyi fikir.. Lakin mekanlar bölümünü beğenmedim : P Öneri, şikayet, yardım vs. konular için bi bölüm olabilir..
|
|
|
|
|
|
Dokunduk, mahfettik, sevdik , kaybettik; insan olmayı hiç haketmedik!
|
|
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 02, 2008, 10:10:03 ÖS » |
|
Bide röportaj bölümü olabilir burda Merak Ettiğniz Kişi Neyi, Neleri Seviyor??? Öğrenmek İçin Bahane İşte :)bu siteden bi üye olucak tabi. Evet bunu cok seviorum 
|
|
|
|
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
RoCk_girls
Yeni Rocker

|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2008, 12:42:55 ÖS » |
|
bence fikirleriniz qzel..  ama braz daha genişletsek fena olmas.. mesela yeni açılan rock bar yerleri olsun ,,,en gözde mekanlar bu gibi şeyler bnce ii olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss_catlaqq
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 03, 2008, 03:09:40 ÖS » |
|
birde enterasan korkunc olaylarin anlatildigi bölümler olabilir
|
|
|
|
|
|
Ne kaldı bak ellerimde Biliyorum gülüyorsun Her adımımda derine Ölüyorum...
|
|
|
tokio_maniaq
Rocker

tokio hotel 4ever--ich liebe dich bill :)
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 03, 2008, 04:35:56 ÖS » |
|
bence sohbet bölümü açılırsa iyi olur  ama sadece bir başlıkta mesela biri konuşmayı başlatıck öle devam etcek 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 03, 2008, 04:49:46 ÖS Gönderen: tokio_maniaq »
|
|
salak antiler sizinle uÄŸraÅŸamam
|
|
|
Odin ~
"aÄŸlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 03, 2008, 06:53:39 ÖS » |
|
Bide röportaj bölümü olabilir burda Merak Ettiğniz Kişi Neyi, Neleri Seviyor??? Öğrenmek İçin Bahane İşte :)bu siteden bi üye olucak tabi. .. harikasın dirhem. bu sözünü göz önünde bulunduracagım. birde enterasan korkunc olaylarin anlatildigi bölümler olabilir
evet bak sen daha bir harikasın küçüklükten beri korku ve iğrençlik içeriğe hayranımdır : D örnek: korku aramasında http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=korku&btnG=Ara&meta=3. sırada çıkan site bana ait. (azicik.net) ve korkunç aramasında çıkan 3. sitede (pc-turk.com) http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=korkun%C3%A7&btnG=Ara&meta=bana ait  bence fikirleriniz qzel..  ama braz daha genişletsek fena olmas.. mesela yeni açılan rock bar yerleri olsun ,,,en gözde mekanlar bu gibi şeyler bnce ii olur  bundan ben bahsetmiştim zaten.. evet olabilir. fikir için teşekkürler. bence sohbet bölümü açılırsa iyi olur  ama sadece bir başlıkta mesela biri konuşmayı başlatıck öle devam etcek  sanada bu güzel fikrin için çok çok çok tenk yu ancak bunu zaten geyik bölümü altında yapabilirsiniz. veya direk foreverrock.net adresine girip.. sohbet kısmınada geçebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SetH
Editör

|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 03, 2008, 08:19:43 ÖS » |
|
kanka fikirlerini bekliorum demişsn benden fikir beklemişsin bunu benden nası beklediğine ben inanmıorum  aktivite fikriyle reportaj fikrini bende sevdim 
|
|
|
|
|
|
nightwish - bye bye beautiful emre aydın - belki bir gün özlersin pinhani - çok da umrumda şebnem ferah - bu aşk fazla sana nasılım 

|
|
|
|
sebo_x
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 03, 2008, 11:27:33 ÖS » |
|
ya evet fıkırler guzel ama edebıyat sınema konularının konusulacaı bolumler de fena olmas hanı  bence korkunc bolum mutlaka olsun
|
|
|
|
|
|
"...yuregım islaktır benm kuytularda aglamaktan hafıf ucuktur rengı kurusun dıe kac kes gunese asılmaktan..."
|
|
|
Odin ~
"aÄŸlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 04, 2008, 10:31:26 ÖS » |
|
oups! abartmaya gerenk yok (: burası genel bir forum değil. bir rock & metal müzik forumudur (: bu tarz konulara uygun içerik daha iyi olacaktır (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss_catlaqq
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 05, 2008, 12:20:52 ÖÖ » |
|
sinema kitap teknoloji filan anlarimda edebiyat ve tarih bööö yani okul hayatim boyunca yeterince icli disli oldum onlarla bence gerek yok
|
|
|
|
|
|
Ne kaldı bak ellerimde Biliyorum gülüyorsun Her adımımda derine Ölüyorum...
|
|
|
|