|
|
|
sebo_x
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 05, 2008, 11:33:09 ÖS » |
|
ya tmm roportaj gusel fıkır ama sınema bolumu olsa cok gusel olur herkes yorumlarını bıldırır.tarıhı cok sevsem de burda olmasın ya o fasla gelır  bıde guncel olayları tartısacaımıs bolum olsa nası olur tmm rock-metal forumu ama gundeme de uzak ınsanlar dıılıs en azından tartışılır
|
|
|
|
|
|
"...yuregım islaktır benm kuytularda aglamaktan hafıf ucuktur rengı kurusun dıe kac kes gunese asılmaktan..."
|
|
|
Odin ~
"aÄŸlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 07, 2008, 08:47:26 ÖS » |
|
hmm.. kem..küm.. (: hiç isteğim yok aslinda.. ancak istek fazla olduguna göre diğer müzik harici bölümleride açabiliriz.. söylemesi güzelde.. nasıl sırallıyalım bunları ? ben aslında raportajları "haberler" bölümü altında toplayabileceğimizi düşünmüştüm.
--Forever Rock Özel ----Mekanlar ve Aktiviteler ----Korku Odası ----vs... ----Diğer Güncel Konular ----vs... gibi.. ?? bu tarz tavsiyeler olsa süper olacak... ama sizin bu kadar yardımınız bile yeter.. iice gelsin tekliflerde.. gerisini ben hallederim :]
|
|
|
|
|
|
can u a prayer for me ? but.. maybe.. god is lie ? if you tell me something , don't say it in regret.. maybe.. maybe.. i can fall in love.. for u..
|
|
|
DirHem
Editör

|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 07, 2008, 09:22:24 ÖS » |
|
röportajlarıda forever rock özel'e koysak daha iyi olur yani nede olsa ordada genel konular var hertelden yani bu bi fikirdi..sen bildiğin gibi yap ... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 07, 2008, 09:26:29 ÖS Gönderen: DirHem »
|
|
|
|
|
Odin ~
"aÄŸlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 07, 2008, 09:56:28 ÖS » |
|
röportajlarıda forever rock özel'e koysak daha iyi olur yani nede olsa ordada genel konular var hertelden yani bu bi fikirdi..sen bildiğin gibi yap ...  tmm tmm sizin istediğiniz gibi yaparız :]
|
|
|
|
|
|
can u a prayer for me ? but.. maybe.. god is lie ? if you tell me something , don't say it in regret.. maybe.. maybe.. i can fall in love.. for u..
|
|
|
|
|
Odin ~
"aÄŸlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 07, 2008, 11:35:44 ÖS » |
|
benimki sadece bi fikirdi uygulayıp uygulamamak sana kalmış ..... bende zaten bu konuda fikirlerinizi istedim, onları uygulamak için :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4ever_ÅŸeboo
Editör

|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 08, 2008, 09:52:01 ÖÖ » |
|
bulusma bölümü olsun  tanışırız hem sanal olmaz dimi? 
|
|
|
|
|
|
dumMMAnNnqoLiq.!
|
|
|
Odin ~
"aÄŸlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 08, 2008, 12:13:54 ÖS » |
|
bulusma bölümü olsun  tanışırız hem sanal olmaz dimi?  aktiviteler derken bunlardan bahsediyordum nargile..sinema..kafa çekme... konser...vs.. böyle şeyler yapabiliriz (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O2C4N
Tu®k
Vi-Rocker

..:::oNLy RoCk:::..
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 16, 2008, 11:31:17 ÖS » |
|
Bencede; Sonuçta burası bir müzik portalı sayılır. Müzik (Genel)=Genel anlamda tüm müzik tarzlarının konuşulup tartışılabileceği bir bölümümüz olmalı  Müzik Teknolojileri=Ses sistemleri,ses kartları,pedallar,anfiler vs herşey burada konuşulmalı.. Enstrümanlar=Enstrümanlar hakkındaki herşey burada..Öneriler,sorular ve sorunlar.. Güzel bir bölüm olabilir :p Anket Alanı= Böyle bir bölüm güzel olur  Şimdilik bu kadar gelecek sefere görüşmek üzere bye bye 
|
|
|
|
|
|
...sonkez...gölgemden...gölgen...koptu...
...hemde...çok...derinden...dertliyim...
"Eskiler bizi tanır, yeniler ise örnek alır…"
|
|
|
Odin ~
"aÄŸlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 18, 2008, 12:10:31 ÖÖ » |
|
Evet Özellikle Anket Meselesi Benimde Aklimdaydi. onu hiç düşünmeden açıyorum diğerlerine daha sonra kafa yorarız. anket bölümünü: Binbir Kişiye Sorduk isimli bir sekilde aciyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4ever_ÅŸeboo
Editör

|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 20, 2008, 04:55:24 ÖS » |
|
öhööm öhöömm nargiLé mi dedi biri xD
abi hemn bn varım xP xD
|
|
|
|
|
|
dumMMAnNnqoLiq.!
|
|
|
Odin ~
"aÄŸlayan adam"

kedidir kedi..
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 30, 2008, 05:43:22 ÖS » |
|
"Derdini Anlat"
Bölümü olsun mu ? acısı olan içini döker..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twii ~
Yönetici

Trockya (Y)
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 30, 2008, 08:46:18 ÖS » |
|
derdini anlat değil de, ne var ne yok diye bi bölüm açılsa, o güb olanları yazsan (: tani sıradan olay olmayacak (:
|
|
|
|
|
|
Dokunduk, mahfettik, sevdik , kaybettik; insan olmayı hiç haketmedik!
|
|
|
|