0
Kasım 23, 2008, 02:37:51 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Anket
Soru: Neyiniz Var?
Tattoo - 10 (26.3%)
Piercing - 16 (42.1%)
Kalıcı Makyaj - 0 (0%)
Hiçbiri - 12 (31.6%)
Toplam oy: 34

Sayfa: 1 [2] 3 4
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forumun Aksesuar İstatistiği :)  (Okunma Sayısı 596 defa)
KaLeidescope_ProToTypes
Virtüoz

öLüm son nokTa degiL,üç nokTadır(...)!!

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #15 : Ağustos 23, 2008, 09:20:39 ÖS

korkunun eceLE faydası yok baTTı baLık feLan ....Tmm yha korkmuyorum :     Dil çıkaran

***gürLTü ruhun gıdasıdır.ana karnındaki kaLp atışı,tabuta aTıLan Toprak sesLeri hepsi aynı... yaşarken farkLı 1 riTm TuTTurmk Lazım !!! 
--->sorry ı can'T be perfecT

***be hey anLa..!derdim bu son çığLığımda.yorgun bu Toprak öLüm çok yakındaaa...
karanLık ,bir ışıkLa dehşet verir asLında.çünkü yaLnız kaLamazsın göLgen vardır yanında..!

anmfiyle öldürmelisin içten haykırmalısın bazen. bıraksana yaşamı...!
~'aNgéL oF DéaTH'~
Vi-Rocker
*

sév!yoRuM séN!.....Hémdé HâLâ Çoqq =| <3

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #16 : Ağustos 25, 2008, 01:32:56 ÖS

hiç gerek tok bencee Gülümseme Gülümseme

Odin ~
"ağlayan adam"
*

kedidir kedi..

rocker@foreverrock.net
Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #17 : Ağustos 25, 2008, 07:21:58 ÖS

yan tarafına kadar uzanior be hacı.... ben kalıcıdan bahsediorum :Ç henna ile cok kolay...ama kalıcıda iğne bi kayarsa telafisi cok zor .Ç

bende kalıcıdan bahsettiğim için yanlış çizmeyin yeter dedim. ayrıca nasıl dövmecisin "yan tarafına kadar uzanıyor" diyorsun yahu : )
bak sana benim dövmeden bir örnek göstereyim, karın ve çevresi en çok acıyan bölgelerdendir. heleki biraz göbekliysen.. doldurana kadar işkence çekersin. (etinin elastik olması dolmasını zorlastırıyor yanlıs anlamayın.) eğerki jimnastikciysen ve katlanabilir insanlardansan sorun yok. ancak bahsi geçen bölgeye normal bi insan kendi kendine dövme yapamaz. hani yaparda basit tribal desenler olur. fazla bele kaydırmaz oda.. benimki gibi böbrek hizası olur.

bknz:
Son Düzenleme: Ağustos 25, 2008, 07:41:48 ÖS Gönderen: Grishnakh Othrod Logged

can u a prayer for me ? but.. maybe.. god is lie ? if you tell me something , don't say it in regret.. maybe.. maybe.. i can fall in love.. for u..
Twii ~
Yönetici
*

Trockya (Y)

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #18 : Ağustos 25, 2008, 07:30:31 ÖS

Dövme hakkında yorum yapasım geldi;
Dövmen güzel...Laikin yerini pek beğenmedim , sırtında olsa daha güzel olurdu, tabi bence.. : ]
+
O tırnaklar ne öyle..Anladık uzatçan ama en azından bari siyah oje sürüver... : ]
+
Arkadaki ocak manzarası harika Dil çıkaran

Dokunduk, mahfettik, sevdik , kaybettik; insan olmayı hiç haketmedik!
~'aNgéL oF DéaTH'~
Vi-Rocker
*

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #19 : Ağustos 25, 2008, 07:37:11 ÖS

résmi mérak halindéyim ama görémiorum  Sustum Üzgün

Twii ~
Yönetici
*

Trockya (Y)

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #20 : Ağustos 25, 2008, 07:41:11 ÖS

aklını kulan Dil çıkaran xD
al yine iyisin Dil çıkaran
http://img202.yukle.tc/image.php?id=8615Dooms738.jpg

Dokunduk, mahfettik, sevdik , kaybettik; insan olmayı hiç haketmedik!
Odin ~
"ağlayan adam"
*

kedidir kedi..

rocker@foreverrock.net
Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #21 : Ağustos 25, 2008, 07:41:11 ÖS

resmi yeniliyorum şimdi.

can u a prayer for me ? but.. maybe.. god is lie ? if you tell me something , don't say it in regret.. maybe.. maybe.. i can fall in love.. for u..
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker
*

r3d_wolf@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
Yanıtla #22 : Ağustos 25, 2008, 07:47:32 ÖS

bende kalıcıdan bahsettiğim için yanlış çizmeyin yeter dedim. ayrıca nasıl dövmecisin "yan tarafına kadar uzanıyor" diyorsun yahu : )
bak sana benim dövmeden bir örnek göstereyim, karın ve çevresi en çok acıyan bölgelerdendir. heleki biraz göbekliysen.. doldurana kadar işkence çekersin. (etinin elastik olması dolmasını zorlastırıyor yanlıs anlamayın.) eğerki jimnastikciysen ve katlanabilir insanlardansan sorun yok. ancak bahsi geçen bölgeye normal bi insan kendi kendine dövme yapamaz. hani yaparda basit tribal desenler olur. fazla bele kaydırmaz oda.. benimki gibi böbrek hizası olur.

bknz:

sag kolum sol koluma oranla daha uzun xD o yüzden ayna esliğinde sol omzumu doldurcak kadar bişiy yapabiliorum... valla snn dövme nin yerini begenmedim.. cok ters bi yerde (:

]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
Odin ~
"ağlayan adam"
*

kedidir kedi..

rocker@foreverrock.net
Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #23 : Ağustos 25, 2008, 08:00:50 ÖS

sag kolum sol koluma oranla daha uzun xD o yüzden ayna esliğinde sol omzumu doldurcak kadar bişiy yapabiliorum... valla snn dövme nin yerini begenmedim.. cok ters bi yerde (:

daha demin sırtındı şimdi omuz olarak mi değiştiriyorsun : )  ayrıca uzanmak yetmiyor. yetseydi tanıdıgım bir arkadasım kanat çizmeye çalışırken kıbrıs haritası çizmezdi. gerçekten eline bi dövme makinası aldıysan ne demek istediğimi anlarsın.  benim dövmeme gelincede , ben yerini seviyorum. sadece biraz yalnız kaldı. kenarlarına biraz daha ekleme yapmayı düşünüyorum. ama önce sırtımdaki bitsin : )

£c£
Forumcu Rocker

() ~SapkıN~ ()

seboist.ece@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
Yanıtla #24 : Ağustos 25, 2008, 08:02:24 ÖS

bence de ya dövme sırtında olsa daha karizmatik olurdu =) bnmki göbeemin oralarda ama erkekte sırtta çok manyak oluyo =))

ßeni ÇekemeYen ' anteN ' taktırsın xD
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker
*

r3d_wolf@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
Yanıtla #25 : Ağustos 25, 2008, 08:20:42 ÖS

daha demin sırtındı şimdi omuz olarak mi değiştiriyorsun : )  ayrıca uzanmak yetmiyor. yetseydi tanıdıgım bir arkadasım kanat çizmeye çalışırken kıbrıs haritası çizmezdi. gerçekten eline bi dövme makinası aldıysan ne demek istediğimi anlarsın.  benim dövmeme gelincede , ben yerini seviyorum. sadece biraz yalnız kaldı. kenarlarına biraz daha ekleme yapmayı düşünüyorum. ama önce sırtımdaki bitsin : )

hayalimdeki dövme bui..yaklasık 200 dolar a patlıcak bana..asker dönüşü tabi  Sırıtan bunu aynısını henna ile çizdim tek elle kendim...tabi dövme makinası ile biraz yorulurum  Sırıtan ondan bi arkadasa yaptırıcam denedim de cok zor yapmam... Gülümseme

]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
Odin ~
"ağlayan adam"
*

kedidir kedi..

rocker@foreverrock.net
Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #26 : Ağustos 25, 2008, 09:37:37 ÖS

hayalimdeki dövme bui..yaklasık 200 dolar a patlıcak bana..asker dönüşü tabi  Sırıtan bunu aynısını henna ile çizdim tek elle kendim...tabi dövme makinası ile biraz yorulurum  Sırıtan ondan bi arkadasa yaptırıcam denedim de cok zor yapmam... Gülümseme

200$'a anca tanıdık birisi yapar bunu : )
bizim buralarda minimum 1.000$ fiyat çekerler.

Elrohir Telperiën
Vi-Rocker
*

r3d_wolf@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
Yanıtla #27 : Ağustos 25, 2008, 09:52:59 ÖS

calıstıgım dükanda yapcaklar ...3 seneden beri calişioz biraz kıyak yapsınlar (:

~'aNgéL oF DéaTH'~
Vi-Rocker
*

Üyelik Bilgileri WWW
Yanıtla #28 : Ağustos 26, 2008, 04:04:44 ÖS

resmi yeniliyorum şimdi.

teskürler görmüşem

kardes dövme çoq ters yerdeymiş yhaa xDxD her nese senn zevkin Sırıtan Sırıtan  ii günlerde kullanıverr Gülümseme

KaLeidescope_ProToTypes
Virtüoz

öLüm son nokTa degiL,üç nokTadır(...)!!

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #29 : Ağustos 28, 2008, 03:20:06 ÖS

bknz:

yok baba dövme güzeL yeri de güzeL asLında ..! nie iLLa ki  sırT anLamadım   Ney Ney   Göz kırpan 

***gürLTü ruhun gıdasıdır.ana karnındaki kaLp atışı,tabuta aTıLan Toprak sesLeri hepsi aynı... yaşarken farkLı 1 riTm TuTTurmk Lazım !!! 
--->sorry ı can'T be perfecT

***be hey anLa..!derdim bu son çığLığımda.yorgun bu Toprak öLüm çok yakındaaa...
karanLık ,bir ışıkLa dehşet verir asLında.çünkü yaLnız kaLamazsın göLgen vardır yanında..!

anmfiyle öldürmelisin içten haykırmalısın bazen. bıraksana yaşamı...!
Sayfa: 1 [2] 3 4
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: