0
Kasım 23, 2008, 03:54:50 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: !! GerÇek BiR OlaY !!  (Okunma Sayısı 26 defa)
only_angel_rock
Bizden Biri

only_nowa@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« : Haziran 13, 2008, 01:20:28 ÖS »

Arkadaşlar bu akşam annemin daha önce abime anlattığını duymuştum anneme yalvardım ve bugün banada anlattı olay şöyle

Annem şu anda 44 yaşında bundan 34 yıl önce annem 10 yaşında iken benim teyzem yani annemin ablası ile annem evde kalıyorlarmış.Teyzem tarlaya gitmiş annemde teyzemin kızına bakıyormuş.Teyzem anneme uyarıda bulunmuş onların evde yataklarının yanında bir dolap var bu dolabı sakın açma demiş.Merakına yenik düşen annem , teyzem tarlaya gittikten sonra gitmiş ve dolabı açmış diyor ki 'hava karanlıktı dolabın olduğu yerin içi gözükmesi mkümkün değildi,fakat dolabı bi açıyor ve küçücük insanlar ellerinde küçük tahtalar taşıyorlar ve bana hiç biri bakmıyor diyor ve işlerini yapıyorlarmış annem şoka girdim diyor korkmadım sadece izledim sonra 1-2 gün geçince korkmaya başladım diyor.Teyzem hiç bir zaman bunlardan bahsetmezmiş.Şu anda annemin yaşı 44 ve teyzemde bayağı var ama annem bu zamana kadar hiç sormamış o dolaptakilerin ne olduğunu bende anneme bugün dedim teyzeme sorayım mı yok dedi aranız açılır...Bi ara teyzem bunlara şöyle demiş bu yaratıklar her evde vardır pis olan evlerde doludur.Keşke evleri yıkılmış olmasaydıda o dolaba bi de ben bakabilseydim...

__________ALINTIDIR_____ ________

'                           _____€van€sc€nc€_____
                                    Amy Lee
7h3*L!f3
Bizden Biri

Always in the dark*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2008, 12:31:03 ÖÖ »

Benim odada pislikten geçilmio ama hiç raslamadım gerçi 2 senedir dolabı açmıorum ondandr belki Kahkaha

Tanrı Kimdir? hani bir dilek dilersin,birşeyin olmasını çok istersin ya işte tanrı seni duymayan kişidir. . .
only_angel_rock
Bizden Biri

only_nowa@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2008, 07:34:44 ÖS »

nasıl yani 2 senedir dolabını nasıl açmıyon da nese bi açsana merak ettim nolcak Sırıtan??

Amy Lee
7h3*L!f3
Bizden Biri

Always in the dark*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 18, 2008, 01:07:02 ÖÖ »

nie açıyımki dolabı zaten kıyafetler yatagın üstüne serpiştirilmiş vaziyette duruo rahat rahat yaşıoz

Tanrı Kimdir? hani bir dilek dilersin,birşeyin olmasını çok istersin ya işte tanrı seni duymayan kişidir. . .
only_angel_rock
Bizden Biri

only_nowa@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 18, 2008, 01:29:55 ÖÖ »

sen öyle rahatsan öle kal kıyafetler kalsın yatağın üstünde ama açarsan vede bşi olursa haber et Kahkaha

Amy Lee
7h3*L!f3
Bizden Biri

Always in the dark*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 18, 2008, 01:30:39 ÖÖ »

Kahkaha

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: