BeyondTheGraceOfGod
Rocker

|
 |
« Yanıtla #60 : Ocak 28, 2008, 11:45:12 ÖÖ » |
|
senn bilmenn lazım :S bunu kardeş
neden? =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SetH
Editör

|
 |
« Yanıtla #61 : Ocak 28, 2008, 01:12:26 ÖS » |
|
slipknot felan takılıosun yani onları dinleyenlerin çoğu gothic  ondan dediydim ;d
|
|
|
|
|
|
nightwish - bye bye beautiful emre aydın - belki bir gün özlersin pinhani - çok da umrumda şebnem ferah - bu aşk fazla sana nasılım 

|
|
|
BeyondTheGraceOfGod
Rocker

|
 |
« Yanıtla #62 : Ocak 28, 2008, 09:59:23 ÖS » |
|
slipknot felan takılıosun yani onları dinleyenlerin çoğu gothic  ondan dediydim ;d slipknot mı? onu dinlediğimide nerden çıkardın =) ben black metal dinlerim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SetH
Editör

|
 |
« Yanıtla #63 : Ocak 29, 2008, 09:37:35 ÖÖ » |
|
slipknot mı? onu dinlediğimide nerden çıkardın =) ben black metal dinlerim..
tamam black metal dinleyenlerinde çoğu gothictir  ya imzandaki adamlar bile gothic diyim ben sana belki o zamn ne olduğunu anlarsın böle dikenli dikenli kemerler takıolar  sismiyah giyiniolar o yönden rockerlara benziolar ama farklı bi tür bunlar 
|
|
|
|
|
|
nightwish - bye bye beautiful emre aydın - belki bir gün özlersin pinhani - çok da umrumda şebnem ferah - bu aşk fazla sana nasılım 

|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #64 : Ocak 29, 2008, 01:18:11 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
Twii ~
Yönetici

Trockya (Y)
|
 |
« Yanıtla #65 : Ocak 30, 2008, 01:24:24 ÖS » |
|
Hössssst, kendi adına konuşş Ben satanist falan değilim, gothic falan da değilim... tamam mı 
|
|
|
|
|
|
Dokunduk, mahfettik, sevdik , kaybettik; insan olmayı hiç haketmedik!
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #66 : Ocak 30, 2008, 02:43:50 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
Twii ~
Yönetici

Trockya (Y)
|
 |
« Yanıtla #67 : Ocak 30, 2008, 03:30:30 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Dokunduk, mahfettik, sevdik , kaybettik; insan olmayı hiç haketmedik!
|
|
|
Unicorn
Rocker

|
 |
« Yanıtla #68 : Ocak 31, 2008, 03:57:43 ÖÖ » |
|
Ya gothic le satanistlik ne alaka :S Gothic hristiyanlıkla alakalı diil miydi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SetH
Editör

|
 |
« Yanıtla #69 : Ocak 31, 2008, 11:05:52 ÖÖ » |
|
Ya gothic le satanistlik ne alaka :S Gothic hristiyanlıkla alakalı diil miydi satanistlikte hristiyanlıkla alakalıdır bu arada bulun şu adminlri bu nedr abi
|
|
|
|
|
|

|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #70 : Ocak 31, 2008, 12:57:44 ÖS » |
|
Ya gothic le satanistlik ne alaka :S Gothic hristiyanlıkla alakalı diil miydi şaka güzel kardesim şaka illa saka oldugunu altında belirtmemiz mi lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Unicorn
Rocker

|
 |
« Yanıtla #71 : Åžubat 03, 2008, 01:04:35 ÖÖ » |
|
tmm bak adam ciddiye almış satanistlikte hristiyanlıkla alakalıdır nerden alakalıdır?..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SetH
Editör

|
 |
« Yanıtla #72 : Åžubat 03, 2008, 08:27:42 ÖS » |
|
tmm bak adam ciddiye almış nerden alakalıdır?.. ya arkadaşım hadi bn şaka olduğunu anlamadım sen nie uztıon arkadaşım mesela şeytanın en çok sewdiği mekanın kilise olduğunu duymuştum
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
SetH
Editör

|
 |
« Yanıtla #74 : Åžubat 03, 2008, 09:43:26 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|