Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« : Mart 23, 2008, 04:26:07 ÖS » |
|
Sahsen herkes organlarını bagıslamalı mezarda bi işinize yaramior onlar (:
|
|
|
|
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
|
sebo_x
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 23, 2008, 11:46:42 ÖS » |
|
vermm ben mezara goturcem banane
|
|
|
|
|
|
"...yuregım islaktır benm kuytularda aglamaktan hafıf ucuktur rengı kurusun dıe kac kes gunese asılmaktan..."
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 23, 2008, 11:49:54 ÖS » |
|
vermm ben mezara goturcem banane sebeb? 
|
|
|
|
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
|
sebo_x
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 23, 2008, 11:51:33 ÖS » |
|
hımm sebeb ?
onlar bnm
|
|
|
|
|
|
"...yuregım islaktır benm kuytularda aglamaktan hafıf ucuktur rengı kurusun dıe kac kes gunese asılmaktan..."
|
|
|
Twii ~
Yönetici

|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 24, 2008, 04:08:25 ÖS » |
|
kararsızım 
|
|
|
|
|
|
Dokunduk, mahfettik, sevdik , kaybettik; insan olmayı hiç haketmedik!
|
|
|
DirHem
Editör

|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 24, 2008, 05:40:18 ÖS » |
|
organlarımızı toprağın altında çürütmektense bir insanın yaşaması için kullanabiliriz. :)bugün başkası için gereken organ yarın sevdiklerimizden birisi için de gerekebilir bunu düşünerek daha duyarlı olamız gerekli bence:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 24, 2008, 07:07:46 ÖS » |
|
organlarımızı toprağın altında çürütmektense bir insanın yaşaması için kullanabiliriz. :)bugün başkası için gereken organ yarın sevdiklerimizden birisi için de gerekebilir bunu düşünerek daha duyarlı olamız gerekli bence:)
de nerde o bilinçli insanlar bizde (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gothic angel
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 28, 2008, 08:55:12 ÖS » |
|
kesinlikle yapılmalı , dirimiz bi işe yaramıyo bari ölümüzden faydalansınlar yiahahahaha!!!
|
|
|
|
|
|
BELKİ DE BU DÜNYA BAŞKA BİR GEZEGENİN CEHENNEMİDİR!!!
|
|
|
SetH
Editör

|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 29, 2008, 10:33:25 ÖÖ » |
|
kesinlikle yapılmalı , dirimiz bi işe yaramıyo bari ölümüzden faydalansınlar yiahahahaha!!!
helal doru demişin kadeş intahar edip organ mı bağışlasam 
|
|
|
|
|
|
nightwish - bye bye beautiful emre aydın - belki bir gün özlersin pinhani - çok da umrumda şebnem ferah - bu aşk fazla sana nasılım 

|
|
|
wampireLLa
Rocker

MaTRocK!!...
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 03, 2008, 11:53:58 ÖS » |
|
aynen katıLıyorum mezara ***ürceğime bi insanınn hayatını kurtarırım daha iyi yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dark!
Rocker

Using faith as an excuse to live
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 22, 2008, 04:14:45 ÖÖ » |
|
önemli bir konu... bence herkes bağışlamalı. insan hayatını kurtarmak elimizde. en azından sizden bir parça bu dünyada olacak hala, ve o insan size harbi hayır duası eder 
|
|
|
|
|
|
Sing once again with me Our strange duet My power over you Grows stronger yet And though you turn from me To glance behind The Phantom of the opera is there Inside your mind
|
|
|
|
gothic angel
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 08, 2008, 08:23:44 ÖÖ » |
|
helal doru demişin kadeş intahar edip organ mı bağışlasam  yok o kadar değil ,yada o kadar mı caba? aman allahım katil oldummmm!!!!!!! 
|
|
|
|
|
|
BELKİ DE BU DÜNYA BAŞKA BİR GEZEGENİN CEHENNEMİDİR!!!
|
|
|
|
only_angel_rock
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 08, 2008, 10:39:44 ÖS » |
|
ya ben yaşarken vermem ama ben ölünce işe yarayan çalışan organlarmı alsınlar helal olsun!! 
|
|
|
|
|
|
' _____€van€sc€nc€_____ Amy Lee
|
|
|
seboİst
Forumcu Rocker

GitAr^cı
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 11, 2008, 09:58:20 ÖS » |
|
ben bağışlarım ya sonuçta ben ölünce benim hiç bi işime yaramicak misal dalağım başka birisine yarayabilir(dalak işe yarar mı =P)
|
|
|
|
|
|
buraya ne yazılıyoo =P
|
|
|
|