* * * * * * * * *
Aa_New_Damage
Forever Rock Forumu - Gothic , Emo Resimleri Punk Avatarları Emo imzaları
Mart 12, 2010, 05:16:16 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 9
1  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Şu an ne dinliyorsunz? : Ağustos 22, 2008, 07:36:41 ÖS
Hayko Cepkin - qÖkdeLenLer
2  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Hangi Takımlısınız?? : Temmuz 16, 2008, 11:18:56 ÖS
ölünceyene dek FENERBAHÇE aslan terbiyecileri

komikkkk zD Kahkaha Kahkaha Kahkaha
3  Forever Rock / Türkçe Rock & Metal / Ynt: En İyi Rock Sanatçı Fan Sitesi?? : Temmuz 16, 2008, 11:10:36 ÖS
HayKoCepKin.com
4  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: İşte Emre Aydın'ın SevgiLisi... : Temmuz 16, 2008, 11:03:54 ÖS
haykoyu seven arkilerimde vr bn hep onlara saygı duyarım sizede duyuyodum ama bu kadarıda fazla yaneeee
emreye hiç bir şekilde laf söyletmem  o  benim en büyük aşkımk ve hep öle kalıcak bn  olduğum sürece kimseye laf söletmem  o haykoyu da kimse sevmek zorunda deil  çnk gerizekalının teki ondan nefret ediyorumm!.....
bnce sn ***  birisin kndi lafını tepiosun farkında değilsin****kendını bilmezliğin bu kadarı yni..
5  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Bakalım bulabilecek misiniz? : Temmuz 08, 2008, 04:58:49 ÖS
çok sorry pardon şimdi anladım Sırıtan

Sırıtan Sırıtan olSun (; ilk bas bnde öle anlamıstımda Sırıtan (; 
6  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Bakalım bulabilecek misiniz? : Temmuz 08, 2008, 04:54:09 ÖS
9 diil 7 saniye olmasın o Ney Kahkaha
son ikisi dio en sonunda (:

birincisi 2    ikincisi 3    son ikiside 2 sanieden  topLam 9 sanie [yanlısh topLamadıysam =) ]
7  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Bakalım bulabilecek misiniz? : Temmuz 08, 2008, 04:51:43 ÖS
5sn (;
8  GeneL Giriş / Tanışma & Kaynaşma / Ynt: Selam. : Temmuz 08, 2008, 04:48:51 ÖS
Hoşqeldiinn :]
9  GeneL Giriş / Tanışma & Kaynaşma / Ynt: Herkese meraba !!!.. Bende yeniyimm =) YanLız bırakmayın benii... !! =) : Temmuz 08, 2008, 04:47:35 ÖS
Hoşqeldiinn :]
10  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Şu an ne dinliyorsunz? : Temmuz 08, 2008, 04:43:38 ÖS
Bullet For My Valentine ~ Tears Don't Fall
11  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: İşte Emre Aydın'ın SevgiLisi... : Temmuz 06, 2008, 05:57:45 ÖS
sizede hacı kızım xD
pardon Ney
12  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Şu an ne dinliyorsunz? : Temmuz 06, 2008, 05:52:52 ÖS
hayKo CepKin ~ YaraSı SakLı
13  Forever Rock / Genel Rock & MetaL / Ynt: hayko cepkin hakkında : Temmuz 04, 2008, 10:45:21 ÖÖ
sesi harika müziği güzel tarzınada uyqun sesi müziği bni de sardı tamamdır (:
14  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: İşte Emre Aydın'ın SevgiLisi... : Temmuz 04, 2008, 10:39:48 ÖÖ
yaw iğreeeennnç.
bn bi daa dinlemem bu adamı .
tamam çıksın biriyle ama nası oldu da sızdı bu fotolar internete..
hiç yakıştıramadm.

hny kızım qeldın sanatın sanatcının içine ettin ynii sanane kiminle cıkıorsa cıkıo!.. lafa bak yaa.. ayh bunun sevgilisi tipsiz ayh dinlemicem bn bunu!.. emre aydının cokta seyindeydi umurundaydı ynı aman tanrım bilmemkim bni dinlemicekmişşş !!!!o yüzden yaslara bürünüp kızdan ayrılıcaktı ztn dimiiii !! .Sırıtan .. ya arkadasım komik olmayın söyle yaa Sırıtan  sn bak sesini bak müziqine seviosan dinle sevmıosan es qec sanane onun hayatından sevgilisinden ... svmek bu ya aşk bu.. bn emre aydınım bn ünlüyüm hayranlarım var süper güzel birini bulmalıyım mı yni??.. ayh dur pardon bn baskalarına sorıyım fln.. Sırıtan eh üzülmeyin bidahakinede size sorar artık..Sırıtan  senin dinleyeceğin müziğe acırım bn yaa..sevgilisi güzel die dinliosan birini hic dinleme bu tamamen hakaret kuzum.. hm zaten sadece bi hayranı olduqu duyurulmuş ne bu stres ne bu celal  anlamadım ki...
sözüm sadce alıntı yaptığım kişiye değil tüm ayh cok çirkin bu bn dha qslim bni qörsun evlnme teklifi edr tipinden yorum yapanlara...

sizene kardesim kim kimle çikio alalala Sırıtan dinleyin müziğe bakın Göz kırpan

tamamen katılıyorum ! (;

tutamadım kendimi ... stres yarattıysam üzqünüm ( hadi nan yalanın bu kadarı diilim Sırıtan Sırıtan )

iyi qünler dilerim.. (;  Göz kırpan
15  Forever Rock / Genel Rock & MetaL / Ynt: Nu-Metal Nedir? : Temmuz 04, 2008, 10:13:59 ÖÖ
ben dinlerim arkadaş linkin park'a da hastayım bence adamlar rockı ööööccccüüü gibi görenleri dize getiriyorlar Gülümseme
qne katılıorum Sırıtan
Sayfa: [1] 2 3 ... 9
 Runic
MySQL PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 CSS