0
Kasım 22, 2008, 01:02:22 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 8
1  Rock / Yabancı Rock & Metal Haberleri / Venom-Yeni Albümden Örnek Şarkılar : Mayıs 24, 2008, 09:58:20 ÖÖ
İngiliz topluluk Venom,çıkartacakları "Hell" ismindeki  albümlerinde yer alan şarkılardan 8 tanesini internete sundu.

Şarkılar;

- Hell
-Straight Hell
-Stab U In The Back
-The Power&The Glory
-USA For Satan
-Evil Perfection
-Hand of God
-Dirge

http://www.venomslegions.com/multimedia/venom-comp1.htm
2  Resimler / Sizin Resimleriniz / Ynt: Yeni üyeniz Xgenondan "party resimlerim" : Mayıs 24, 2008, 09:30:28 ÖÖ
Waauww gerçekten etkileyici resimler...Bizimkilerden güzelmiş xD
3  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Şu an ne dinliyorsunz? : Mayıs 24, 2008, 09:26:30 ÖÖ
Iron Maiden-Wasted Years
4  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: ..::BooooooM Oynuyoruz::.. : Mayıs 24, 2008, 09:25:51 ÖÖ
642
5  GeneL Giriş / Tanışma & Kaynaşma / Ynt: gitar kursu aLmak isteyen var mı ? (: : Mayıs 23, 2008, 09:36:17 ÖS
yunanistanlılar gitar öğrenemez die bir kuralmı var Sırıtan
,

aynen öyle bir kuralmı var xD Yunanistandayım Türkiye'ye gelmek zor oluyor desen anlıcam ama Yunatistanlıyım ne alaka ?
6  Forever Rock Diğer / Binbir Kişiye Sorduk / Ynt: Rock | Metal Harici Dinlediğiniz İsimler? Hiç mi Yok? : Mayıs 23, 2008, 08:25:25 ÖS
Dışarda,televizyonda vs heryerde farklı türde şarkılar duyuyoruz.Bunlardan kulağıma hoş gelen bazı şarkıları dinliyorum.Onun dışında isimle belirteceğim tek kişi var;

Loreena Mc Kennitt
7  Forever Rock Diğer / Binbir Kişiye Sorduk / Ynt: Hang Spor Dalı Tercihinizdir : Mayıs 23, 2008, 08:20:57 ÖS
Diğer Voleybol.Voleybol vaz geçilmezim ama onun dışında;Masa tenisi,kort tenisi,basketbol,yüzme,hantbol,badminton bunlarıda oynadım porf. xD
8  Rock / Türkçe Rock & Metal / Ynt: TÜRKİYEDE ROCK MÜZİK NEREYE GİDİYOR? : Mayıs 23, 2008, 08:11:50 ÖS
Yani gerçektende cehenneme doğru yol alıyor.Çok vasat durumdayız.Artık grupların çoğu piyasa olmaya başladı,böyle devam ederse durum göçük bir hal alıcak.Blackmoon sanada katılıyorum sert müzik yapan gruplar artık eskisi gibi değil yavaşlamaya başladılar.Onların arkalarından gelenlerde de fazla bir iş yok gibi gözüküyor.Ama değil işte aslında bilinmeyen okadar iyi gruplar var ki bunların desteklenmesi ve Türk Rock Müziğin en üst seviyeye çıkartılması lazım.Sınırları her daim zorlamalıyız!
9  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: cinsiyetiniz? : Mayıs 07, 2008, 04:33:12 ÖS
kız çocuuu xD
10  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: En son nereye gittin ? : Mayıs 07, 2008, 04:31:42 ÖS
karaoğlan parkına gittim xD
11  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Cellata Söylenebilecek Son Sözler.. : Mart 31, 2008, 10:13:01 ÖÖ
puhahaha süper eline sağlık Kahkaha:D:D:D:D

:Dx9999999999
12  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Muhabbetimiz Burda Olsun : Mart 31, 2008, 10:10:19 ÖÖ
korkma hoca perdelerimi kaldırdıgımda kedi gibi bi insanım Sırıtan o hocayı hiç sevmem nefret ederim yolda görsem dalarım o derece Dil çıkaran sen nothing else matter ı öğret bana yeter Sırıtan

heh tamam evladım al gitarını eline şimdi sora gitara yeni başlıyorsan bu sayfaya git http://www.foreverrock.net/forum/gitara-yeni-baslayanlar-icin-t986.0.html    bu dersimiz bitti.Şimdi 2. ders: Bu sayfaya gidiyorsun http://www.foreverrock.net/forum/tab-okumak-ve-tablar-hakkinda-t985.0.html burdan tab okumayı öğreniyorsun:D bu derste bitti.3. ders ve son ders: Bu sayfaya gidip Nothing'i öğreniyorsun http://www.foreverrock.net/forum/nothing-else-matters-metallica-t591.0.html

ders bitmiştir.Gerisi öğrencinin algılama kapasitesi ve yeteneğine bağlıdır :p:p xD
13  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Muhabbetimiz Burda Olsun : Mart 30, 2008, 05:45:15 ÖS
ahahaha psikopat öğğrennciii eyyvaaa korktum bak Dil çıkaran

14  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Muhabbetimiz Burda Olsun : Mart 30, 2008, 09:30:13 ÖÖ

aheae valla iyi olur evde bos oturmaktan sa nothing else matters falan calarım Sırıtan hedefim o

ahah yani boş boş oturcağına paso nothing çalarsın:D:D:D
Nothing en kolaylarından çalarsın...Yalnız çabuk algılayabiliosan öğretirim uğraştırma beni gitarı yapıştırırımm kafana :p Kahkaha xD
15  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: ..::BooooooM Oynuyoruz::.. : Mart 30, 2008, 09:28:02 ÖÖ
536
Sayfa: [1] 2 3 ... 8