0
Kasım 20, 2008, 11:06:32 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 6
1  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Cisiyetiniz...? : Nisan 14, 2008, 09:18:19 ÖS
bu kızlarında hepsi satanist abi :S
alınmak isterdim ama satanıst değilim...her kız da değildir...masallah ailem takva insandır;D
2  Rock / Yabancı Sanatcı Biyografileri / Paramore : Nisan 14, 2008, 09:05:11 ÖS
Paramore

Vokalist Hayley Williams (orta), baterist Zac Farro (sol) ve bas gitarist Jeremy Davis (sağ), Vans Warped Tour 2007 Ağustos.
Genel bilgiler
Köken Franklin, Tennessee, ABD
Tarz(lar) Alternatif rock
Etkin yıllar 2002–Bugün

Üyeler

Hayley Williams
Josh Farro
Zac Farro
Jeremy Davis
Eski üyeler
Jason Bynum
John Hembree
William "Hunter" Lamb

Paramore (telaffuz "Pe-ra-mour") 2004 yılında Franklin, Tennessee'de kurulan ABD'li alternatif rock grubu. Gruptaki bazı değişikliklerden sonra Paramore, şu anda Hayley Williams (vokal/klavye), Josh Farro (gitar, geri vokal), Jeremy Davis (bas) ve Zac Farro'dan (bateri) oluşuyor.

Şarkılarının büyük çoğunluğunu Hayley Williams ve gitarist Josh Farro'nun yazdığı grubun ilk albümü 2005 yılında piyasaya çıktı. Verdikleri konserler ve internette tanıttıkları single'lar "Pressure" ve "Emergency" ile birçok hayran kazandılar.

Grup 2007'de çıkarttığı "Riot!" albümü ile büyük bir ün kazandı. Albümden ilk single olan "Misery Business" çok başarılı oldu ve grubun MTV'nin "Haftanın Sanatçısı" programına konuk olmasını sağladı. Başarıyı çabuk yakalayan grup, 17 ile 22 arasındaki genç yaş ortalaması ile dikkat çekiyor.

Kuruluş ve All We Know Is Falling (2002-2005)

Vokalist Hayley Williams, 13 yaşında memleketi Meridian, Mississippi'den Franklin'e taşındığında, kardeş olan Josh ve Zac Farro ile karşılaştı.[2] Burada kısa bir süre sonra Brett Manning'den vokal dersleri almaya başladı.[3] Bununla birlikte, grup üyeleri Paramore'u kurmadan önce, bir funk cover grubunda yer aldılar.[4] Yakında Paramore'u kuracak olan üyeler, vokalistlerinin kız olacağı konusunda huzursuzdular. Fakat iyi arkadaş oldukları için, Hayley onlar için şarkı yazmaya başladı ve bir süre sonra grubun vokalisti olması kabul edildi.[5] Grup 2004 yılında Josh Farro (gitar), Zac Farro (bateri), Jeremy Davis (bas) ve Hayley Williams (vokal/klavye) tarafından resmi olarak kuruldu.[6] Gruba bir süre sonra Jason Bynum (ritim gitar) da katıldı. "Hala garajda çaldıkları" bu zamanlarda, "Paramore" ismini akıllarına getiren şey eski basçılarından birinin kızlık soyadıydı.[7] Aynı şekilde okunan bir kelime olan "paramour" (gizli aşık) kelimesinin anlamını öğrendiklerinde, bu kelimeyi Paramore şeklinde yazarak kullanmaya karar verdiler.[5] Yazdıkları ilk şarkı, daha sonra ilk albümlerinde de kullanılan "Conspiracy" (komplo)'dur.

Bu Aralar Favori Grubum...Paylasıım Dedim...

3  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Rap dinler misiniz? : Nisan 13, 2008, 09:25:12 ÖS
ee bir NuMeTaL dinleyicisi olarak hafif rap te dinlerim

rap+meTaL...!

ben rap-rock karışık bir tek manga dinlerimm  Dil çıkaran

Ayrıca arkadasım MaNga Mu-MeTaL tipi sölemior mu??
4  GeneL Giriş / Duyurular / Ynt: 11 Nisan 2008 Duyuru: Çocuklaşmayın! : Nisan 12, 2008, 11:17:56 ÖS
ama ben daha çocuğum..benim böle davranıslar göstermem doğal değil mi? Gülümseme

Not:Kesinlikle böle birşey yapmadım..Maksat muhabbet Olsun=)
5  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Üstteki Üyeyi Seiworm..Çünkü...........................! : Nisan 10, 2008, 10:54:27 ÖS
ee beni sewenler kim bakem Karizmatik Masum
6  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / cinsiyetiniz? : Nisan 10, 2008, 10:53:38 ÖS
Bayan...

Ya Sizler..? Gülümseme
7  Rock / Röportajlar / Ynt: Muse Röportajı : Nisan 10, 2008, 08:59:42 ÖS
Paylasım İçin Tesekkürler=)
8  Rock / Röportajlar / Ynt: Özlem Tekin Röportajı : Nisan 10, 2008, 08:59:14 ÖS
aehgeh Kurtlar vadisinden calmıs bu lafı ucuz bir laf olmıs
Amerikalı asker:Tanrı nın oglu olark burdayım ben
Polat:bnm snn gibi oglum yok ahehe Sırıtan Sırıtan
hafızan çook iimis arkadasım=)
olafı asker diilde keltoros bi adam sölemiomuydu?hani komutan olan
9  Rock / Röportajlar / Ynt: Rammstein Röportajı : Nisan 10, 2008, 08:57:55 ÖS
askımm...ayy ne güsel kounuyorlar..salya falan kalmadı ağzımda(iğrencim dimi??)
Tesekkürer canım...Süpper bi grup=)
10  Resimler / Gothic Resimler / Ynt: Gerçek Gothlar..... : Nisan 10, 2008, 12:43:57 ÖÖ
Paylasım İçin Tesekkürler  Göz kırpan
11  Resimler / Diğer Resimler / Ynt: Rock,Punk,MetaL,Gothic, Dark, Gif, Avatar ve İmzalar.. Ne Ararsan. =) : Nisan 10, 2008, 12:43:24 ÖÖ
12  Resimler / Diğer Resimler / Ynt: Çeşit Çeşit Converse : Nisan 10, 2008, 12:42:34 ÖÖ
13  Resimler / Diğer Resimler / Ynt: Pentagram Resimleri : Nisan 10, 2008, 12:41:27 ÖÖ
14  Resimler / Diğer Resimler / Ynt: bass gitar resimleri (hayalimmm :) ) : Nisan 10, 2008, 12:41:09 ÖÖ
15  Resimler / Diğer Resimler / Ynt: Converse Resimleri v1 : Nisan 10, 2008, 12:40:48 ÖÖ
Sayfa: [1] 2 3 ... 6