0
Kasım 20, 2008, 09:54:37 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 30
1  GeneL Giriş / Tanışma & Kaynaşma / Ynt: HEY ROCKCILAR ben geldim : Temmuz 21, 2008, 08:03:06 ÖS
off Allah*ım ya ne bulaşıcı bi hastalık ayrıca sinirde bozuyo  Kızgın  Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
2  Forever Rock Diğer / Korku Odası / Ynt: Mezarlık.. : Temmuz 21, 2008, 06:31:30 ÖS
ben bulamadım yani bunu aldıım yerde yoktu
3  Forever Rock Diğer / Korku Odası / Ynt: Dünyanın En Korkunç Adamı : Temmuz 21, 2008, 05:49:40 ÖS
haklısın hehe Kahkaha
4  Forever Rock Diğer / Korku Odası / Dünyanın En Korkunç Adamı : Temmuz 21, 2008, 05:31:36 ÖS

NEMİ YAPMIŞ?
44 TECAVÜZ
67 CİNAYET(12 SİNİ YEMİŞ)
78 ARABA ÇALMA
112 HIRSIZLIK VEEE
1054 YARALAMA
5  Forever Rock Diğer / Korku Odası / Mezarlık.. : Temmuz 21, 2008, 05:18:27 ÖS

new Sakaryadaki Bir Mezarlıktaki Kabir Işık Saçıyor!

Olay Sakarya’nın Taraklı ilçesinde yaşandı. Fotoğraflar kabir ziyaretine gelen bir ailenin cep telefonuyla çekildi…

SAKARYA'nın Taraklı İlçesi'nde yakınlarının mezarını ziyarete giden bir ailenin gündüz saatlerinde cep telefonu ile çektiği belirtilen görüntüler izleyenleri şaşkına çeviriyor.

Tamamı 2 dakikalık görüntülerde mezarlıkta beliren yeşil ışığın bir süre sonra insan süliyetine dönüştüğü ve mezarların çevresinde uçtuğu iddia ediliyor.

Cansu Kızılırmak adlı genç kızın cep telefonuyla görüntüyü kaydederken nefes nefese kaldığı duyuluyor ve endişe dolu bir ses tonuyla
“Gördün mü?” derken üzerine etrafındakiler “Tam karsımızda direk var ya, onun başında” karşılığını veriyor. Kayıt yapan Cansu Kızılırmak, ışığı daha yakından görüntülemek isterken “Yaklaşamıyorum” sözleri duyuluyor.

İşte ışık saçan mezarlığın o fotoğrafları…

6  Forever Rock Diğer / Korku Odası / Ynt: Trafik Kazası.... : Temmuz 21, 2008, 05:07:36 ÖS
valla ben bilmem buldum ilgimi çekti ekledim
7  Forever Rock Diğer / Korku Odası / Trafik Kazası.... : Temmuz 21, 2008, 04:54:18 ÖS
Bir trafik kazası olur. Genç bir kadın diğer birgenç kadının ölümüne sebep olur. Ama olan olmuştur. Kazada yara da almıştır. Hastaneye kaldırılır. Gece boyunca erkek kardeşi yanında kalmıştır.
Kız hiç uyanmadan baygın bir halde uyurken erkek kardeşi de uykuya dalmıştır. Ama bir an bir sesle uyanan erkek kardeş gözlerine inanamamıştır.
Çünkü ablasının yatağının altında bir kadın korkunç gözlerle ona bakmaktadır. Hemen kamerasına sarılan erkek kardeş bu kareyi çekip hastane yetkililerini çağırmıştır. Ama yetkililer gelene kadar kız yok olmuştur.
Resim incelendikten sonra bu resimdeki kızın kaza sırasında ölen kız olduğu anlaşılır

8  Forever Rock Diğer / Binbir Kişiye Sorduk / Ynt: ARKDASLAR Bİ ÖNERM VAR BAKARMISINIZ : Temmuz 21, 2008, 04:28:08 ÖS
düşünüyomusun?? :S
9  GeneL Giriş / Tanışma & Kaynaşma / Ynt: HEY ROCKCILAR ben geldim : Temmuz 21, 2008, 04:23:09 ÖS
oş geldin be ya  Sırıtan
ya lütfen sende başlama yaa dieri hala atlıo oş geldin beya die bari sen yabma noluurrr Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
10  Resimler / Sizin Resimleriniz / Ynt: ÇOK MU TİPSİZİM çok tipsizsin diyenler war : Temmuz 21, 2008, 04:15:56 ÖS
sende gidip yatak performansının fotosunu koyarsan tipsizsin derler tabi ...
ama zaten tipsiz falan deilsin takıntıya gerek yok
bence haklı  Kızgın  Gülümseme Kahkaha Sırıtan Sırıtan Sırıtan Kahkaha Kahkaha Kahkaha
11  GeneL Giriş / Tanışma & Kaynaşma / Ynt: HEY ROCKCILAR ben geldim : Temmuz 21, 2008, 04:02:37 ÖS
hoşgeldin selin Göz kırpan
12  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Şu an ne dinliyorsunz? : Temmuz 21, 2008, 03:57:49 ÖS
Malt - Katır
13  GeneL Giriş / Tanışma & Kaynaşma / Ynt: SLMMMMMM... : Temmuz 21, 2008, 03:56:38 ÖS
şimdi oldu Öpücük
14  Forever Rock Diğer / Binbir Kişiye Sorduk / Ynt: ARKDASLAR Bİ ÖNERM VAR BAKARMISINIZ : Temmuz 21, 2008, 03:55:23 ÖS
ne konuşçakmışın merak ettim ekle oke Göz kırpan
15  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Şu an ne dinliyorsunz? : Temmuz 21, 2008, 01:35:18 ÖS
Metallica - The Unforgiven
Sayfa: [1] 2 3 ... 30