0
Kasım 20, 2008, 10:43:55 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3
1  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: cinsiyetiniz? : Nisan 26, 2008, 11:58:50 ÖS
bayan ama Satanist diilm
2  Resimler / Sizin Resimleriniz / Ynt: Yine Ben ama Bu Sefer Gothic Resimlerle :] : Nisan 26, 2008, 11:30:30 ÖS
gothic tarz hakkında yorum yapmışsın, gothic kültürü hakkında yorum yapmak istiyorsan önce kültür kelimesinin neler barındıracağını düşün. senin dediğin gibi sadece felsefeden oluşmaz. (aslinda bir sanattır, sanatsa düşünceyi / hayali görsele vurmaktır.)

bir kültürde; o kültüre ait düşünce biçimi ve o kültüre ait somut olgular (kiyafetler , hikayeler , müzikler , diğer çeşitli eserler) mevcuttur.

bu durumda  "gothic resimler" , "gothic müzik" ,"gothic elbise" gibi kavramlar kullanılması gayet normaldir. bu konuda nasıl bir yanlışlık seziyorsun merak ettim.

gothic benim varoluş sebebim değil. gothic benim sevdiğim & seçtiğim kültür.
tamamen bir seçimdir.

varoluş sebebi ne demek ?
hiçbirşey için değil sadece kendiniz için yaşarsınız. yaşarkende seçimler yaparsınız.
kiminiz saçini biraz uzatıp gözünün önüne atar kiminiz beline kadar uzatır kimileriyse sıfır'a vurur.
ben dudağında piercing var diye yaşayan birini görmedim.

gothic stil için okuyarak öğren dersen, kitaplarda roman veya mimari'den başka birşey bulamazsın. o zamanlarda malesef kadıköyde buddha yoktu. fransada notre dame vardı.
okuyarak tek öğreneceğin gothic sanatı oluşturan düşünce biçimidir.

güzel yazmışsın
3  Resimler / Gothic Resimler / Ynt: KARMA : Nisan 24, 2008, 05:13:27 ÖS
 Kahkaha güzel güzel
4  Resimler / Gothic Resimler / Ynt: Taze Cıktı (: : Nisan 24, 2008, 05:08:22 ÖS
süperler valla
5  Resimler / Gothic Resimler / Ynt: Arkadaşlar Dev Mukemmel Arşivim Kanlı Bıçaklı Gothicler Jiletliler,Bıcaklılar... : Nisan 24, 2008, 05:03:53 ÖS
gerçekten süper eline sağlık
6  Resimler / Sizin Resimleriniz / Ynt: buda ben : Nisan 08, 2008, 06:54:01 ÖS
onuda çok duydum Gülümseme
  Gülümseme Gülümseme Gülümseme Gülümseme
7  GeneL Giriş / Tanışma & Kaynaşma / Ynt: :P:P Klasik bi Merhaba işde : Nisan 08, 2008, 06:52:20 ÖS
hoşbulduk  Kahkaha
8  Resimler / Sizin Resimleriniz / Ynt: buda ben : Nisan 07, 2008, 11:04:04 ÖS
çok piskopat havası var Kahkaha
9  Forever Rock Diğer / Binbir Kişiye Sorduk / Ynt: Rock | Metal Harici Dinlediğiniz İsimler? Hiç mi Yok? : Nisan 07, 2008, 10:47:32 ÖS
tuna tabu
10  GeneL Giriş / Tanışma & Kaynaşma / Ynt: Selam Arkadaşlar Yeni geldim bende :) : Nisan 07, 2008, 10:44:58 ÖS
hoşgeldin
11  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Unlulerden Akla Mantıga Zarar Cevaplar Laflar Kriz !!! : Nisan 07, 2008, 10:43:13 ÖS
 ibrahim tatlıses olayı koparmış abi ztn adam konuşmayı bilmiyodu şimdi iyice ...
 Kahkaha ben arabesk i gülmek için dinlerim çoğu zman
12  GeneL Giriş / Tanışma & Kaynaşma / Ynt: oyy oyy forumunuzda yeni biri daha var bakalım kimmiş :P : Nisan 07, 2008, 10:30:59 ÖS
hoş geldin Kahkaha:D:D:D:D:D:D:D
13  GeneL Giriş / Tanışma & Kaynaşma / :P:P Klasik bi Merhaba işde : Nisan 07, 2008, 10:29:56 ÖS
öyle tanışma fasıllarını sevmem bi insana yakın olmak için tanışmam gerekmez kırk yıllık muhabbetimin olmasıda herhangi birinede sarılabilirim... özellikle yaşlı ninelerin ilgi alanına giriyorum sanırım nerde görseler sarılırlar biraz depresifim biraz diğil baya baya .. tüm cümlelerim ölümü anlatır nerdeyse acıtasyon yapmayı severim Kahkaha beni çok iyi tanımalarına izin vermem çok iyi tanıyanlarıda sevmem
mrb bn geldim
14  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Bi kere bile vermedin olmuyo böle ;D ;D : Nisan 07, 2008, 10:25:47 ÖS
hihi süper buzullarda spor araba :Kahkaha:Kahkaha:DD:D
15  GeneL Giriş / Geyik & Sohbet / Ynt: Şu an ne dinliyorsunz? : Nisan 07, 2008, 10:22:41 ÖS
in flames sweet shadow  Masum
Sayfa: [1] 2 3