PunK Rock
Rocker

|
 |
« : Nisan 28, 2008, 10:36:21 ÖS » |
|
sessiz bir odaya girin elinizde lamba olsun karanlık olsun ayna alın duavara karşı sandalye koyun lambayı yakın duvarda olanları görüp hayretler içinde kalıcaqsınıs  bence denemeyin chok korkunç
|
|
|
|
|
|
Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz.
|
|
|
|
hayko
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2008, 06:51:00 ÖS » |
|
sen denedin mi?? şahsen ben denemek istiyorum ama tırsıyorum 
|
|
|
|
|
|
...HaYKo...

|
|
|
DirHem
Editör

|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2008, 07:07:02 ÖS » |
|
odanıza gidin.yanınızda bir ayna olsun.eğer odanızda boy aynası varsa daha iyi ama normal boyutlu bir banyo aynasıda olur.hiç ses olmiyacak odada.odanın ışklarını kapatın 1 dk falan karanlıkta oturun sonra,odanızdaki aynanın önüne sandalye koyun.biraz gevşeyin.sonra arka üstünüzden gelcek şekilde loş bir ışık bulun, yakın ve aynanın önüne oturun arkanızdaki duvarda neler göreceğinizi hayal bile edemezsiniz.bişeyler görmeye başlayınca hemen kalkmaya çalışın.hemen kalkamadığınızı görüceksiniz.bunun için o aynanın başına hemen kalkıcam hemen kalkıcam diye kendinizi şartlandırarak oturun çabuk kalkamazsanız kafayı üşütme oranınız baya yüksek.aynaların gizemini kimse çözemedi... [=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twii ~
Yönetici

|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 05, 2008, 07:55:00 ÖS » |
|
denedin mi peki sen hiç ¿ 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2008, 08:09:21 ÖS Gönderen: Twilight »
|
|
Dokunduk, mahfettik, sevdik , kaybettik; insan olmayı hiç haketmedik!
|
|
|
|
|
|
QbRa
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 07, 2008, 05:08:54 ÖS » |
|
iki kişiyle yapılsa olurmu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
only_angel_rock
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 08, 2008, 10:19:21 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
' _____€van€sc€nc€_____ Amy Lee
|
|
|
|
gothic angel
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 13, 2008, 08:43:08 ÖS » |
|
ya çok merak ettim siz ciddi misiniz acep? zaten aynalardan hep korkmuş ve nefret etmişimdir.aynaların gizemli bi yanı var ama bu kadar gizemli olduğunu bilmiyodum ! ha bu arada ne görünüyo ki yapanlar varsa söyleyebilir mi bende yaparken tedbirli oluyum demi?
|
|
|
|
|
|
BELKİ DE BU DÜNYA BAŞKA BİR GEZEGENİN CEHENNEMİDİR!!!
|
|
|
|
ll * Gokche * ll
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 15, 2008, 12:23:52 ÖS » |
|
denemek istiyorum ama çok tırsıyorum bee...
|
|
|
|
|
|
Çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan Yolum uzun gör güzelim,vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim
|
|
|
G0+|-|!C_9!RL
Forumcu Rocker

Metal Dinle Gerisini BoÅŸver...
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 15, 2008, 03:58:29 ÖS » |
|
denicem ama ne zaman kimbilir .....
|
|
|
|
|
|
[!!..........Whorish Whispers..........!!]
|
|
|
HayKoliq
Forumcu Rocker

CésséLapLuié ~ HayKoO ! нαу-ναη σℓмα нαу-Fαη σℓ (;
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 17, 2008, 12:04:10 ÖÖ » |
|
denicem ama ne zaman kimbilir .....
Waow Ck CésurSun .. (;
|
|
|
|
|
|
HayKoO !!
ç€ķįLįñ ġö®M€M ķö®üM ߀ñ øñůñ įçįñ ßů đüñ¥@¥ı ߀ñ €ż€®įM ġ€ç€®įM öżüMđü® đöñM€M $öżüMđ€ñ ßů ¥üżđ€ñ ßů đüñ¥@đ@ ߀ñ $€√įLį® $€√€®įM !!
.... CésséLapLuİé.. ~ HayKoLiq !

|
|
|
7h3*L!f3
Bizden Biri

Always in the dark*
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 17, 2008, 12:11:35 ÖÖ » |
|
iiide arkadaşım nie kesin konuşuosun ki kesin olacak kafayı üşütmeyin falan filan koydum aynayı yaktım ışıgı baktım duvara hiçbişe yoktu..nolacak şimdi ama elimde sigarada vardı ondan görememiş olabilrmiyim  ? (evde kimse yoktu oda karanlık kapı kapalıtdı) baştan kural hatası yaptıysak bilelim... ama cok hegecanlı oluo ha gördüm ha görecem derken göreceğin yoksada görüosundur heralde 
|
|
|
|
|
|
Tanrı Kimdir? hani bir dilek dilersin,birşeyin olmasını çok istersin ya işte tanrı seni duymayan kişidir. . .
|
|
|
HayKoliq
Forumcu Rocker

CésséLapLuié ~ HayKoO ! нαу-ναη σℓмα нαу-Fαη σℓ (;
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 17, 2008, 12:28:04 ÖÖ » |
|
iiide arkadaşım nie kesin konuşuosun ki kesin olacak kafayı üşütmeyin falan filan koydum aynayı yaktım ışıgı baktım duvara hiçbişe yoktu..nolacak şimdi ama elimde sigarada vardı ondan görememiş olabilrmiyim  ? (evde kimse yoktu oda karanlık kapı kapalıtdı) baştan kural hatası yaptıysak bilelim... ama cok hegecanlı oluo ha gördüm ha görecem derken göreceğin yoksada görüosundur heralde  zuuhauaaha zD pSikoljK diOsunn (:
|
|
|
|
|
|
HayKoO !!
ç€ķįLįñ ġö®M€M ķö®üM ߀ñ øñůñ įçįñ ßů đüñ¥@¥ı ߀ñ €ż€®įM ġ€ç€®įM öżüMđü® đöñM€M $öżüMđ€ñ ßů ¥üżđ€ñ ßů đüñ¥@đ@ ߀ñ $€√įLį® $€√€®įM !!
.... CésséLapLuİé.. ~ HayKoLiq !

|
|
|
|
_venom_
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 17, 2008, 12:31:27 ÖÖ » |
|
Ben de birşey olmadı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7h3*L!f3
Bizden Biri

Always in the dark*
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 17, 2008, 12:36:21 ÖÖ » |
|
zuuhauaaha zD pSikoljK diOsunn (:  öle diorum valla cidden baktım ya duvarda bişe yoktu bi yanlışlık yaptıysam düzeltinde bide öle deneyim ama ben sigaradan şüpheleniorum elimdeydi bi yandanda içiodun ondan olabilrmiki :S
|
|
|
|
|
|
Tanrı Kimdir? hani bir dilek dilersin,birşeyin olmasını çok istersin ya işte tanrı seni duymayan kişidir. . .
|
|
|
|