KubaR
Rocker

Mariuhana(:
|
 |
« : Ocak 13, 2008, 09:04:41 ÖS » |
|
Acaip SarhoŞtum  ) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OtEp
Bizden Biri

NuMbEr oNe oTePpPpPpP.......hEaVy mEtAl !!!!!1
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2008, 10:32:54 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
HeAvY MeTaL BiR YaŞaM BiÇiMiDiR.....OOOOoOo yEaHhHh HeAvcY MeTaLlLlL ÇıLdIrMaK ÜzErEyİm..... ElEkTrOmu GeRi aLdImMmMmnMmM
|
|
|
7h3*L!f3
Bizden Biri

Always in the dark*
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 18, 2008, 12:02:55 ÖS » |
|
abi mındar ettin güzelim absolutu
|
|
|
|
|
|
Tanrı Kimdir? hani bir dilek dilersin,birşeyin olmasını çok istersin ya işte tanrı seni duymayan kişidir. . .
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 18, 2008, 01:33:08 ÖS » |
|
yavaş evladım yavaş
|
|
|
|
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
KubaR
Rocker

Mariuhana(:
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 19, 2008, 03:55:39 ÖS » |
|
xD Alanyada JamesDeanda Barmenim tanıyosan bi ordan tanıosundur ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 19, 2008, 08:03:10 ÖS » |
|
xD Alanyada JamesDeanda Barmenim tanıyosan bi ordan tanıosundur ^^ bende bi ara kusadasinda jimmy's de yaptıydım olmaı yapamadım sonra bıraktım  iş güzelde dayanamadım ortama
|
|
|
|
|
|
]OTOBÜSÇÜ DEĞİLİZ Kİ HOSTESİMİZ OLSUN, TAKSİCİ DEĞİLİZ Kİ MANİTAMIZ OLSUN. BİZ DE SEBZECİYİZ ARKADAŞ YOLUMUZ AÇIK OLSUN
|
|
|
7h3*L!f3
Bizden Biri

Always in the dark*
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 19, 2008, 08:34:38 ÖS » |
|
ben buldum adamımı yaw ..yemin ederim barmen olmak tek hayalim  diplomalı barmen olmak istiorum nası olcak =) ordaki hayat hiçbiyerde yok valla...
|
|
|
|
|
|
Tanrı Kimdir? hani bir dilek dilersin,birşeyin olmasını çok istersin ya işte tanrı seni duymayan kişidir. . .
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 19, 2008, 09:38:10 ÖS » |
|
ben buldum adamımı yaw ..yemin ederim barmen olmak tek hayalim  diplomalı barmen olmak istiorum nası olcak =) ordaki hayat hiçbiyerde yok valla... Turizm meslek okuluna gitcen diplomalı bir barmen olacan sonra bi otele vercekler seni gel keyfim gel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7h3*L!f3
Bizden Biri

Always in the dark*
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 19, 2008, 11:01:24 ÖS » |
|
yok abi yaw turizm meslek yüksek okulu falan kurtarmıo beni illede inşaat okutcaklar ama hobi olarak yapacam çunku cok içimde kalıo bu barmenlik olayı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elrohir Telperiën
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 20, 2008, 02:02:53 ÖÖ » |
|
aehaeh o da güzel..bende pc bölümü okudum elde ne var? 0  ama önemli olan kendini geliştirmek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cortadam
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 21, 2008, 12:29:06 ÖS » |
|
ah be kardeş ayıp ya hani paylaşım hani kardeşlik duygusu insan bi alo çeker koca şişe .....nese resmi gördüm içlendim ..çaktım 2 bira kendime geldim... 
|
|
|
|
|
|
Sen gel kederlenme be düşmez kalkmaz bir ALLAH Engelleri yen gelde kendi derdine yanma!!!
|
|
|
KubaR
Rocker

Mariuhana(:
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 27, 2008, 11:59:28 ÖÖ » |
|
ben buldum adamımı yaw ..yemin ederim barmen olmak tek hayalim  diplomalı barmen olmak istiorum nası olcak =) ordaki hayat hiçbiyerde yok valla... O hayata Özenme Berbat biRsey inan bana Tek + Sı cok ii dostlukların oLur gerek ortamdaki arkların gerek yabancı insanlar ama yawas yawas özunu unutursun Barmen olmak istiorsanda git calıs otellerde barboy olarak baslarsın kendini gelistirirsen we otelde calısıosan F&B mudurun Sınawa tabi tutar seni gecersen barmen oLursun al bide bonserwis flan GOgoOGo Free Discolara  bottle Showda önemli onuda ön planda tut : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7h3*L!f3
Bizden Biri

Always in the dark*
|
 |
« Yanıtla #12 : Åžubat 01, 2008, 01:47:31 ÖÖ » |
|
abi varya azından bal damlıo  şahane ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss_catlaqq
Vi-Rocker

|
 |
« Yanıtla #13 : Åžubat 01, 2008, 01:26:02 ÖS » |
|
az kücük olsaydi resim tam süper olurdu sanirim  yinede begendim resmi kastaki piercing harika barmen beyyy  acayip sarhostun hala icmeye devam edion haa 
|
|
|
|
|
|
Ne kaldı bak ellerimde Biliyorum gülüyorsun Her adımımda derine Ölüyorum...
|
|
|
|
|
|