* * * * * * * * *
Aa_New_Damage
Forever Rock Forumu - Gothic , Emo Resimleri Punk Avatarları Emo imzaları
Temmuz 30, 2010, 02:30:03 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2

Mart 17, 2008, 05:16:30 ÖS #0
kuyucadısı

Ahtopot Doğuran Kız

14-15 yaşlarındaki bi kızda durup dururken hamilelik belirtileri başlamış:
Karnı hafiften şişkinleşmiş, kusma nöbetleri geliyomuş, sabahları yataktan çok zor kalkıyomuş... Fakat kız annesine ısrarla böyle bi şeyin mümkün olamayacağını, çünkü hiç bi erkekle bu sonucu doğuracak kadar yakın temasta bulunmadığını iddia ediyomuş. Fakat zaman geçtikçe hem karnı büyümeye devam etmiş, hem de diğer belirtilerde değişiklik olmamış. Annesi, "Bu yaşta...
Allahım, allahım, kepazelik bu" dese de kız hala hamile olmadığını söylüyomuş. Sonunda anne küçük bi kasabada yaşıyor olmalarına rağmen çıkacak söylentileri göze alarak kızını hastaneye ***ürmüş. Ancak çekilen ultrasondan sonra kızın inkarlarında samimi olduğu anlaşılmış. Çünkü karnında son derece
büyük boyutlara ulaşmış bi tümör tesbit edilince şişkinliğin ve diğer belirtilerin asıl sebebi ortaya çıkmış. Vakit kaybetmeden, apar topar ameliyata alınmış taabi. Doktorlar rutin kabul edilen bu operasyon sırasında karnı açmışlar ve işte o an gördükleri manzara karşısında şok olmuşlar. Meğerse tümör
sandıkları şey kocaman bi ahtapotmuş. Üstelik kıpır kıpırmış da hayvan, yani canlıymış. Olayın aslı sonradan anlaşılmış. Kız üç-dört ay önce ailesiyle
birlikte okyanus kenarındaki bi kasabada tatil yapmış. Ahtapot yumurtaları da mikroskobik boyutlarda olurmuş ve bunlardan doğal olarak okyanus sularında
milyarlarca varmış. Kız muhtemelen yüzerken yuttuğu sularla beraber
bu yumurtalardan da indirmiş mideye. İşte bunlardan biri de, milyonda bir görülecek biçimde de olsa, kızın vücudunun içinde yaşamayı, hatta büyüyüp gelişmeyi başarmış...

Mart 18, 2008, 09:17:28 ÖS #1
sebo_x

Ynt: Ahtopot Doğuran Kız

ooooww

ole sey mı olur yaa mıde  onu nasıl ogutmedı bunu anlayamadım ben  Şaşırmış

"...yuregım islaktır benm kuytularda aglamaktan hafıf ucuktur rengı kurusun dıe kac kes gunese asılmaktan..."

Mart 18, 2008, 09:29:27 ÖS #2
Twii ~

okumuştum bunu (muhihaa)

sometimes i remember all the pain that i have seen... sometimes i wonder what might have been .....

Mart 19, 2008, 09:49:46 ÖS #3
SetH

okumuştum bunu (muhihaa)
bende okuduğum yerde kimse inanmamıştı Gülümseme ama olamaz arkadaşında dediği gibi mide onu nası öğütmemiş Gülümseme

nightwish      - bye bye beautiful
emre aydın    - belki bir gün özlersin
pinhani           - çok da umrumda
şebnem ferah - bu aşk fazla sana
nasılım Kahkaha

Mart 19, 2008, 11:32:24 ÖS #4
miss_catlaqq

sacmalik

Ne kaldı bak ellerimde
Biliyorum gülüyorsun
Her adımımda derine
Ölüyorum...

Mart 20, 2008, 10:56:27 ÖÖ #5
Twii ~

bende okuduğum yerde kimse inanmamıştı Gülümseme ama olamaz arkadaşında dediği gibi mide onu nası öğütmemiş Gülümseme
yani (: ben de inanmıyorum (: biri uyduruyo arkataraflarından, sonra ver nete, karışsın ortalıkk Sırıtan

sometimes i remember all the pain that i have seen... sometimes i wonder what might have been .....

Mart 22, 2008, 10:47:38 ÖÖ #6
sebo_x

yani (: ben de inanmıyorum (: biri uyduruyo arkataraflarından, sonra ver nete, karışsın ortalıkk Sırıtan

Sırıtan  Sırıtan

"...yuregım islaktır benm kuytularda aglamaktan hafıf ucuktur rengı kurusun dıe kac kes gunese asılmaktan..."

Mart 22, 2008, 11:22:35 ÖÖ #7
Unfucking Object

olsun be cocuktur sonucta bagrına basmalı evladım yafrumm ama ileride nolur bilemem..malum ahtapot bu bilmem kaç ayagı var kac çift ayakkabı almak gerek bunlara Sırıtan

Mart 22, 2008, 06:17:41 ÖS #8
Twii ~

olsun be cocuktur sonucta bagrına basmalı evladım yafrumm ama ileride nolur bilemem..malum ahtapot bu bilmem kaç ayagı var kac çift ayakkabı almak gerek bunlara Sırıtan
ben ayakkabılarınnnn çocuğuyamm Kahkaha

Mart 23, 2008, 10:05:49 ÖS #9
sebo_x

ben ayakkabılarınnnn çocuğuyamm Kahkaha

Sırıtan  Sırıtan  koptum yaa  Sırıtan  Sırıtan

Mart 24, 2008, 09:04:34 ÖS #10
Twii ~

Sırıtan  Sırıtan  koptum yaa  Sırıtan  Sırıtan
yapıştırmamı ister misin Kahkaha ?

Mart 24, 2008, 09:37:25 ÖS #11
SetH

yapıştırmamı ister misin Kahkaha ?

irenç espriler okulundan birincilikle ayrılmış bi espri bu nedir Sırıtan

nightwish      - bye bye beautiful
emre aydın    - belki bir gün özlersin
pinhani           - çok da umrumda
şebnem ferah - bu aşk fazla sana
nasılım Kahkaha

Mart 24, 2008, 09:56:13 ÖS #12
Unfucking Object

he valla Sırıtan aehae

Mart 25, 2008, 02:44:08 ÖS #13
Twii ~

hevesimi kaçırmayın, kıryılda bir iğrenç espri yapıyom Kahkaha

Mart 25, 2008, 09:37:49 ÖS #14
A_Y_L_İ_N

benc egüzel bi espiriydii arkdşlarla gülme krizine girdk Kahkaha Kahkaha

Sayfa: [1] 2
Gitmek istediğiniz yer:  

Runic
MySQL PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 CSS